Nie jesteś zalogowany.
Jako, że w sieci istnieje internetowy serwis, w którym można narzekać na wszystko, na co tylko mamy ochotę, to ja jako wierny fan Japońskiej animacji i Japońskich dziewcząt postanowiłem ponarzekać na brak Japonek w Polsce. Oto link:
http://www.brak-japonek.ponarzekaj.se
Wszystkich sfrustrowanych taką sytuacją zapraszam do narzekania!
Lol 0o
n/c x lol = rotfl&lol...
nie śmiać się, tylko narzekać... =))))))
Jak przeczytałem narzekania twoich znajomych(chyba twoich...)to sobie odpuściłem...
Jak się matki nie ma, to cycki ojca nie pomogą.
Akurat tu, gdzie mieszkam, a mieszkam w Polsce, Japonek i Koreanek nie brakuje.
Ech... to ja wole ponarzekac na brak Japonczykow w Polsce... Ach... spotkac takiego przystojnego Japonczyka i zostac z nim na zawsze...
To nie moi kumple, to jakieś przybłędy... =)
Degradacja społeczna... Najpierw "ktośtam.jest.in", teraz "ponarzekaj.se". Bez komentarza.
Newar zaparz se melisy, to pomaga na nerwowość =)))))))))))) xD =)))))
No faktycznie to powód do narzekania.Ale prawdę mówiąc to nic dziwnego że ich tu prawie nie ma.
nom, to nic dziwnego, ale narzekać zawsze można. Wszak jesteśmy Polakami
Ech... to ja wole ponarzekac na brak Japonczykow w Polsce... Ach... spotkac takiego przystojnego Japonczyka i zostac z nim na zawsze...
Prawdę mówiąc w mojej okolicy nie brak Azjatów płci obojga, w różnym wieku, a jeśli tu się zakorzenią, to i młodociane sztuki podrosną. Każdego faceta powinnaś wypróbować, zanim się z nim zwiążesz na dobre, bo jego narodowość, czy też typ fizyczny może nie być wystarczająco dobrym powodem do zostania razem "na zawsze".
T e n s h i napisał:Ech... to ja wole ponarzekac na brak Japonczykow w Polsce... Ach... spotkac takiego przystojnego Japonczyka i zostac z nim na zawsze...
Prawdę mówiąc w mojej okolicy nie brak Azjatów płci obojga, w różnym wieku (...)
Seeeeriooo?? xD Gdzie mieszkasz?? Juz tam jade xD
T e n s h i napisał:Ech... to ja wole ponarzekac na brak Japonczykow w Polsce... Ach... spotkac takiego przystojnego Japonczyka i zostac z nim na zawsze...
Prawdę mówiąc w mojej okolicy nie brak Azjatów płci obojga, w różnym wieku, a jeśli tu się zakorzenią, to i młodociane sztuki podrosną. Każdego faceta powinnaś wypróbować, zanim się z nim zwiążesz na dobre, bo jego narodowość, czy też typ fizyczny może nie być wystarczająco dobrym powodem do zostania razem "na zawsze".
Jak to szlo? Podobno azjaci maja najmniejszego...
Podobno azjaci maja najmniejszego...
W panach nie gustuję, ale Ty możesz sprawdzić i złożyć tu raport.
Jak to szlo? Podobno azjaci maja najmniejszego...
Ojj tam czepiasz sie szczegolow xP Zazdroscisz im, bo sa najprzystojniejsi
Ostatnio edytowany przez T e n s h i (2007-04-06 22:11:17)
Od murzynów na pewno mają mniejszego
BRAK JAPONEK?! Chlopie! Wiesz ile masz fajnych lasek dookola? Po co wam japonki, skoro macie takie fajne dziewczyny jak my (te z ansi)?!
BRAK JAPONEK?! Chlopie! Wiesz ile masz fajnych lasek dookola? Po co wam japonki, skoro macie takie fajne dziewczyny jak my (te z ansi)?!
żeby mieć jeszcze więcej