Nie jesteś zalogowany.
MAM problem gdy oglądam mange wyskakuje mi błąd i w inych mangah ściagnięte torrentem za pomocą µTorrent czyto wina programu
niewiem . Morze dasę jakoś naprawić mangi proszę o pomoc
WTF?
spróbój sciągnąć jeszcze raz
MAM problem gdy oglądam mange wyskakuje mi błąd i w inych mangah ściagnięte torrentem za pomocą µTorrent czyto wina programu
Dżijejzas. To znaczy, że nie możesz rozpakować archiwów? Że CDisplay nie chce wyświetlać komiksów bez rozpakowania? Mamy się domyślać? Zacytowany powyżej post wygląda na prowokację.
mrok napisał:MAM problem gdy oglądam mange wyskakuje mi błąd i w inych mangah ściagnięte torrentem za pomocą µTorrent czyto wina programu
niewiem . Morze dasę jakoś naprawić mangi proszę o pomocDżijejzas. To znaczy, że nie możesz rozpakować archiwów? Że CDisplay nie chce wyświetlać komiksów bez rozpakowania? Mamy się domyślać? Zacytowany powyżej post wygląda na prowokację.
Też tak sądzę
a do tego [cytuj]Morze dasę
to jakoś zrozumieć?
Lol, jakie ty masz/miałeś oceny z polaka? Po twoim poście nawet trudno mi wywnioskować o co ci chodzi.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-04-08 14:03:31)
Morze dasę jakoś naprawić mangi
nie wiem, morza spytaj
btw. może chodzi ci o anime a nie o mangi, yo
KDE4 ssie
[cytuj=parara]btw. może chodzi ci o anime a nie o mangi, yo [/quote]
Może w tym sęk, ja też jak byłem "zielony" to myliłem mangę z anime
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-04-08 16:20:54)
Proszę bardzo ~Arry;P
Mam problem. Otóż gdy usiłuje otworzyć mangę wyskakuje mi błąd. Tak samo jest w innych mangach ściągniętych za pomocą programu µTorrent. Czy moglibyście powiedzieć mi czy jest to wina programu czy złego pliku? Może jest jakaś szansa na naprawienie usterki. Bardzo proszę o pomoc;P
MAM problem gdy oglądam mange wyskakuje mi błąd
Kiedy czytam/próbuje odpalić/oglądam anime/mange, wyskakuje mi błąd
i w inych mangah ściagnięte torrentem za pomocą µTorrent
podobnie jak w innych mangach/anime sciągnietych za pomocą µTorrent'a
czyto wina programu niewiem
czy to wina programu? nie wiem.
Morze dasę jakoś naprawić mangi proszę o pomoc
Może da się jakoś to naprawić? Proszę o pomoc
ubiegli mnie
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2007-04-08 16:37:38)
Dobra, to teraz przydałoby się info o tym, jakiego programu używa do czytania Mang lub oglądania Anime. A jeżeli jednak chodzi o oglądanie anime, to czy to anime nie jest przypadkiem w kontenerze OGM lub MKV...
PS:
Dzięki wam khadzad i Sevortharte za podanie tego w formie zrozumiałej. Nie jestem idiotą, ale tego bełkotu, to w ogóle nie zrozumiałem XD
ja sie przyzwyczaiłem...mam znajomych o podobnym ilorazie inteligencji(podobnym do tego pana of course:P) xD
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-08 16:38:16)
Jeśli chodzi o anime to wystarczy słówko RTFF [Read This Fucking FAQ]
Zresztą gracol najlepszy z tym swoim - WTF
A ja w pierwszych chwilach myślałem że kolesiowi na kartkach mangi wyskoczył fatal error XD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-04-08 17:00:10)
A ja w pierwszych chwilach myślałem że kolesiowi na kartkach mangi wyskoczył fatal error XD
Albo mu się napisy w dymkach nie wyświetlają.
Taa, nastapil konfilkt polkul mozgowych i strona nie moze zostac odczytana.
[Iignoruj] [Ponów] [Anuluj]
+[formatuj wszytko w ch*j]
Trzeba napisać punkt w FAQ, "Jak poprawnie zadawać pytania".
A myślałem ze jest..hmmmmm jak nie ma to mógłby powstać ale mało osób Czyta FAQ
A może to Easter Eggs
Kurde, właśnie wróciłem ze Stalowej Woli - jak bym to wcześniej zobaczył to wpadłbym obczaić tego errora w mandze