Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
W sumie gość jest niezły.
Data rejestracji 2005-06-16
Ilość wysłanych postów:1.
Nic dziwnego że przez ten cały czas nic nie pisał
W sumie gość jest niezły.
Data rejestracji 2005-06-16
Ilość wysłanych postów:1.
Nic dziwnego że przez ten cały czas nic nie pisał
heh, prawie dwa lata zbierał expa ale ostatecznie i tak dużo level-up'ów zabrakło...
Trzeba napisac punkt w FAQ, "Jak poprawnie zadawac pytania".
Coś ala to http://rtfm.bsdzine.org/
tylko żeby nie padło cus podobnego:
"czytlem anime i nie wime co sie dzieje bo kartki so czarno biale, a batman byl kolorowy ;/ wie ktos co ze tem mam zrobiac???
za?ebi?ty temat
KDE4 ssie
tylko żeby nie padło cus podobnego:
"czytlem anime i nie wime co sie dzieje bo kartki so czarno biale, a batman byl kolorowy ;/ wie ktos co ze tem mam zrobiac???
Może to retrospekcje, a kolor wejdzie po przejściu do narracji w czasie teraźniejszym. Gdybyśmy znali tytuł mangi... przepraszam - anime, to może coś konkretniejszego by się ustaliło.
Rozchodzi mi się że w trakcie oglądania Anime wyskakuje mi błąd w programie SubEdit-Player b.4043 i w innych oprócz Windows Media Player ale nie odtwarza napisów próbowałem ściągnąć drugi raz ale linków jest mało i ściągałbym tożsamo z błędem w tym samym miejscu a na BearShare jest mało fajnych anime to ściągam na µTorrent nie wiem czy to program a wy z jakiego programu korzystacie obsługującego pliki torrent
A znasz może coś takiego jak "przecinek" czy "kropka":P?
A znasz może coś takiego jak "przecinek" czy "kropka":P?
Kropki raz użył, ale to pewnie starym indiańskim sposobem "Ctrl+C, Ctrl+V".
SubEdit-Player b.4043
Poza owym SubEdit-Player b.4043 zero interpunkcji, co nawet na Tym Forum stanowi ewenement (zwykle przynajmniej w emotikonach są jakieś znaki przestankowe).
Rozchodzi mi się że w trakcie oglądania Anime wyskakuje mi błąd w programie SubEdit-Player b.4043 i w innych oprócz Windows Media Player ale nie odtwarza napisów próbowałem ściągnąć drugi raz ale linków jest mało i ściągałbym tożsamo z błędem w tym samym miejscu a na BearShare jest mało fajnych anime to ściągam na µTorrent nie wiem czy to program a wy z jakiego programu korzystacie obsługującego pliki torrent
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-14 23:17:26)
Z interpunkcją czy bez i tak bym nic nie skapował . Przynajmniej wiadomo teraz, że chodzi o anime, a nie o mangi xD.
już działa xD
@mrok: podpowiem Ci, że choćbyś trafił tu na życzliwego forumowicza skłonnego rozwiązać Twój problem za Ciebie, ów hipotetyczny samarytanin wciąż miałby za mało informacji, zwł. o sprawiającym kłopoty softłerze - co to za plik z filmem, czy avi, czy jakiś kontener (ogm, mkv), co masz poinstalowane (kodeki). Może się mało znam na rzeczy, ale dla mnie z tego, coś jak dotąd napisał wcale nie wynika, że plik jest uszkodzony. Nawet komunikatu o błędzie nie zacytowałeś. Może tym razem - zamiast redagować następnego posta przez kilka dni - sprawdź Googlem, czy ktoś przed Tobą nie uporał się z identycznym problemem i nie ogłosił rozwiązania w necie.
Strony Poprzednia 1 2