Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Cierpie! Ludzie jak ja cierpie!
Mam tak wiele czasu i nie mam co z nim zrobic.
Postanowiłem wiec zrobic cos dla innych i załozyc najlepsze forum tematyczne w polskiej sieci. Problem stanowi fakt ze nigdy tego nie robiłem i nie mam najmniejszego pojecia jak powinienem to wykonac - licze na wasze wasparcie.
Pyt.1
Czy do utworzenia forum na phpbb potrzebna jest strona 1 czy tez wszystko znajde na stronie 2
Jeśli chcesz założyć forum to polecam portal http://www.i-forum.pl
Ostatnio edytowany przez Cascader (2007-04-14 22:23:48)
polskie i dobre!?
trudno mi w to uwierzyc znajac poziom naszego neciku.
Jak rozbudowane jest takie forum? Weszłem na pare i wszedzie ten sam skin. Jak działa? Nie ma zwiechów albo awarii?
PHPBB by Przemo wydaje sie bardzo popularny i wiele 'organizacji' z niego kozysta. Mam wrazenie ze lepiej na nim zakłądac (choc moze jest to trudniejsze)
Jeśli chcesz to na stronie przema (przemo.org) możesz sobie zobaczyć demo takiego forum. Z dostępem do PA. Wprawdzie na serwisie takim jak i-forum nie bedą wszystkie opcje dostępne ze względów bezpieczeństwa, ale też nie jest to jakoś wybitnie okrojone. PHPBB by Przemo to jeden z najbardziej rozbudowanych skryptów for dyskusyjnych.
[cytuj]PHPBB by Przemo to jeden z najbardziej rozbudowanych skryptów for dyskusyjnych.[/quote]
zapomniales darmowych bo jest wiele innych np: vBulletin
Cierpie! Ludzie jak ja cierpie!
Mam tak wiele czasu i nie mam co z nim zrobic.
Ja piernicze, pożycz.
Postanowiłem wiec zrobic cos dla innych i załozyc najlepsze forum tematyczne w polskiej sieci.
Daj sobie spokój. O ile nie będzie to ściśle określona dziedzina, której nie jest aktualnie poświęcona żadna dobra strona w sieci, to nie masz szans. Ludziom nie jest potrzebne kolejne forum mangowe, komputerowe, samochodowe, czy co tam jeszcze (nie sprecyzowałeś o co ci chodzi).
Znajdź sobie lepiej jakieś inne, twórcze zajęcie.
Ostatnio edytowany przez AceMan (2007-04-15 10:38:28)
Wiem AceMan ^^ Popularna tematyka która nie ma w obecnych czasach zadnego dobrego forka? Mam cos takiego. Na razie wiecej nie zdradze ^^
Chociaz jestem informatykiem nigdy nie uczyłem sie php czy nawet pisania bloga. To drugie niedawno nadrobiłem ale ubogi wachlarz mozliwosci znudzil mnie po paru dniach. (mam na mysli blogi na interi, onecie. Do Mylog mam za małą wiedzę). Chce nauczyc sie zakładania i prowadzenia forka tworząc coś niepowtarzalnego. Nie wiem tylko jak sie od tego zabrać ^^
To taks amo jak ja
Strony 1