Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, zaczołem ogladac to anime i po pierwszym odcinku sciagnolem odrazu wszystkie, jednak po 3 przestalem ogladac.
Nienawidze motywu zmiany postaci w jednej osobie i glupich romansow jak np: Samurai Deeper
Czy ktos moze mi cos wiecej powiedziec co tam sie bedzie dzialo , czy warto ogladac?
Widziałem 6 epizodów(mimo że mam cala serie) i jestem wręcz pewny że nic nie straciłem. Jedna(D.N.Angel) z najnudniejszych, schematycznych i nieciekawych anime jakie dane mi było 'obejrzeć'(zacząć).
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-04-18 17:02:11)
jak obejrzysz to sie przekonasz
"Każde anime jest warte obejrzenia, chociażby dlatego, aby powiedzieć, że było beznadziejne." cytat skądś, nie pamietam skąd
KDE4 ssie
czyli usuwam z dysku dziekuje i temat mozna zamknac
mi się osobiście podobało, lecz pierwszy raz okropnie mnie znudziło, ale że lubię wiedzieć jak się kończy jakiekolwiek anime więc dociągnąłem do końca, i mi sie nawet podobało , a ostatnim czasem obejrzałem jeszcze raz i zastanawiałem się co mnie wtedy znudziło, tak więc, wszystko zalezy od upodoban i wielu innych zmiennych
jak obejrzysz to sie przekonasz
"Każde anime jest warte obejrzenia, chociażby dlatego, aby powiedzieć, że było beznadziejne." cytat skądś, nie pamietam skąd
To chyba ~Zjadacza było, słyszę to wciąż i wciąż...
Mimo wszystko nie jestem na tyle wytrzymały by maltretować sie przy D.N.Angel, zwłaszcza gdy pod ręką mam mnóstwo innych anime. Może mnie ktoś zaskoczy i walnie takiego spoilera ze mi "gumofilce z wideł spadną":P
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-04-18 19:02:24)
Ja też opowiem się za DNAngel... moim zdaniem warto obejrzeć, nie jest jakieś kosmiczne ale... to jest subiektywna ocena... A propo anime przez które po prostu nie da się przebrnąć... Oglądaliście Hani Hani Operation Sanctuary>??[jezor][jezor][shithappens]
ciezko cokolwiek stwierdzic po 3 odcinkach anime ... to raz,
dwa, anime na początku jest nudne, trzeba tego troche wiecej obejrzec
mnie osobiscie bardzo sie podobalo to anime, fakt na poczatku nudzi, akcja sie dopiero rozkręca pozniej
trzy, kazdy ma wlasne upodobania i głupotą jest nie ogladac anime tylko dla tego ze komus innemu sie nie podobało -_-'
osobiscnie nienawidze GITSa, jest nudny nic mi sie w nim nie podoba, jest nieciekawy. Ma wielkie grono zwolenników, i co mam w koło opowiadac jakie to wielkie anime jest bo inni tak sądzą? Kazdy ma swoje zdanie i to czy ci sie spodoba czy nie nie zalezy przeciez od nikogo innego jak tylko od ciebie. Obejrzyj wiecej tego anime i bedziesz wiedział
DN byl super oplaca sie go obejrzec do konca .Polecam !!!
Strony 1