Nie jesteś zalogowany.
Co potrzebuję by to uruchomić:
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Mam:
CCCP
DivX
Xvid
AC3 Filter
I nie idzie mi w MPC
Proszę o pomoc
H.264\x264, a tak w ogole to zdeinst. te co masz i zainst. sobie K-Lite lub cccp
Aha a jesli ci nie chodzi dzwiek, to zainst. jeszcze aac
Ups.... Sorry nie zauwazylem, ze napisales, ze masz cccp, a moze plik jest uszkodzony, albo masz cos namieszane.
Ostatnio edytowany przez songoku (2007-04-21 12:28:37)
tylko w mpc ci nie chodzi? a moze spróbuj w innych playerach? np WMP, SE, VLC
W innych chodzi ale napisy skaczą i tnie, lub robi sie plkselioza
jak możesz to podaj oryginalną nazwę pliku, jeśli to mam to zobaczę czy u mnie idzie
A czy nie ma jakichs konfliktow z kodekami, jesli juz np. w cccp zainst. xvida i divxa, to nie powinienes ich pozniej osobno inst., chyba, ze przed zainst. pakietu je odhaczyles
Odhaczyłem
songoku dzięki pomogło /zainstalowałem ffdshow, które miało ten codec/
Piter666 - chodzi o Sola w mkv
A tak przy okazji to mam pytanie o ta Sole. Czy w mkv są hardy, bo nie mogę wyłączyć angielskich napisów?
CCCP powinien ci pozwolić to otworzyć (w każdym playerze), możesz spróbować też CoreAVC załadować, skoro to .264. Ten plik nie jest w jakiejś straszliwie wysokiej rozdziałce, ale jeśli się przycina, to warto jeszcze wziąć pod uwagę moc komputera (nie wiemy, jaki masz). Ja bym proponował przeczyścić kodeki (może wyrzucić te, co są, załadować ostatnią wersję CCCP i ewentualnie CoreAVC, który sam się zajmie .264). Może jeszcze jakieś inne playery sprawdzić (np KMPlayer, albo GomPlayer).
Jeżeli masz wersje Ureshii to jest soft sub, a jeżeli Lunar to hard. Przynajmniej wg AniDB
Yaqb dzięki. Przyzwyczaiłem sie, że mkv są soft a tu zonk.
Cóż nie będę ściągał jeszcze raz