#1 2007-04-21 20:00:27

Cynn
Użytkownik

wycinanie muzyki z flasha

no właśnie mam taki problem,
jestem w tym temacie kompletnie zielona a chciałabym wyciąć muzykę z pliku flv
jest jakaś możliwość?

z góry dzięki za odpowiedź

#2 2007-04-21 21:53:39

Kisiel
Użytkownik

Odp: wycinanie muzyki z flasha

grrr ale mnie to wkurza!!!
flv to Flash Video File
swf to Macromedia Flash Format File
nauczcie się ludzie rozróżniać te dwa odmienne formaty!!!

http://www.flv2mp3.com/
a już totalnie to "se ***** poszukaj"

Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-04-21 22:01:17)

10721827ve.gif

#3 2007-04-21 22:36:51

Freeman
Użytkownik

Przyznaję bez bicia, że tego wykładu o flv i swf za bardzo nie łapę (w odniesieniu do posta Cynn). Koleżanka w twoim wieku, a ty jej tak z grubej rury smile

Z drugiej strony faktycznie zadziwiająca jest ta niechęć do googla, któremu przecież wystarczy zadać to samo pytanie i w to najbardziej prymitywny nawet sposób (choćby wpisać "how to extract music from flv").
A jeśli już nie wiemy, jak muzę z pliku wyciągnąć, to zawsze można ją po prostu zgrać z dźwiękówki w czasie odtwarzania (jakiś Advanced Sound Recorder i mnóstwo jemu podobnych).

#4 2007-04-21 23:40:27

Kisiel
Użytkownik

Freeman napisał:

Przyznaję bez bicia, że tego wykładu o flv i swf za bardzo nie łapę (w odniesieniu do posta Cynn). Koleżanka w twoim wieku, a ty jej tak z grubej rury smile

Płeć nie ma żadnego znaczenia. Zresztą uważam, że kobiety są mądrzejsze od nas Freeman.
Co do wykładu to kto jak kto ale ty powinieneś widzieć różnicę między tymi formatami.

Freeman napisał:

Z drugiej strony faktycznie zadziwiająca jest ta niechęć do googla, któremu przecież wystarczy zadać to samo pytanie i w to najbardziej prymitywny nawet sposób (choćby wpisać "how to extract music from flv").

Co nie? oczkod albo 'flv2mp3' baka

Freeman napisał:

A jeśli już nie wiemy, jak muzę z pliku wyciągnąć, to zawsze można ją po prostu zgrać z dźwiękówki w czasie odtwarzania (jakiś Advanced Sound Recorder i mnóstwo jemu podobnych).

Nawet ja tak nie robię smile_big Zawsze znajdzie się "ten program"

Ale dobra nie będę "tym złym". Nie będę następcą ard'a

2 darmowe programy dzięki którym każdy wyciągnie audio z plików flv i nie tylko!

#gp converter v0.34

Free Video To Mp3 Converter 2.5

10721827ve.gif

#5 2007-04-21 23:55:24

Freeman
Użytkownik

Kisiel napisał:

Co do wykładu to kto jak kto ale ty powinieneś widzieć różnicę między tymi formatami.

Ależ ja jak najbardziej rozróżniam te formaty. Nie widzę po prostu, co takiego w jej poście uzasadnia taki "wybuch" złości. I ja, i wszyscy moi znajomi mówią "flash" i na swf, i na flv i na shockwave pewnie też, podobnie jak wszyscy mówią, że oglądali film "na divixie", choć to xvid, mkv czy nawet vivtv (a niektórzy z nich to informatycy pełną gębą), bo jest szybciej, łatwiej i doskonale wiadomo, o co chodzi. Nie popadajmy w skrajności smile Przecież nie pomyliła windowsa z linuxem smile Ale rozumiem, że kogoś może to wkurzać, wykład może się przydać wielu osobom smile

#6 2007-04-21 23:58:40

Sousuke_PL
Użytkownik

Kisiel napisał:

Płeć nie ma żadnego znaczenia. Zresztą uważam, że kobiety są mądrzejsze od nas Freeman.

A ześ palnął głupotę ~~

firmapucca2lu8.jpg

#7 2007-04-22 00:43:02

Kisiel
Użytkownik

Freeman napisał:
Kisiel napisał:

Ależ ja jak najbardziej rozróżniam te formaty. Nie widzę po prostu, co takiego w jej poście uzasadnia taki "wybuch" złości. I ja, i wszyscy moi znajomi mówią "flash" i na swf, i na flv i na shockwave pewnie też, podobnie jak wszyscy mówią, że oglądali film "na divixie", choć to xvid, mkv czy nawet vivtv (a niektórzy z nich to informatycy pełną gębą), bo jest szybciej, łatwiej i doskonale wiadomo, o co chodzi. Nie popadajmy w skrajności smile Przecież nie pomyliła windowsa z linuxem smile Ale rozumiem, że kogoś może to wkurzać, wykład może się przydać wielu osobom smile

w sumie nic ale bądźmy dokładni bo prosiło "audio z flasha". Wyciągnięcie audio z flv a swf to 2 różne bajki oczkod

Sousuke_PL napisał:
Kisiel napisał:

A ześ palnął głupotę ~~

Coś się nie podoba?

10721827ve.gif

#8 2007-04-22 01:17:40

Freeman
Użytkownik

Kisiel napisał:

w sumie nic ale bądźmy dokładni bo prosiło "audio z flasha". Wyciągnięcie audio z flv a swf to 2 różne bajki oczkod

W sumie bądźmy dokładni i powiedzmy, że w tekście posta napisała już konkretnie o "wycięciu muzyki z pliku flv" oczkod

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-22 01:17:58)

#9 2007-04-22 01:58:57

Sousuke_PL
Użytkownik

Kisiel napisał:
Sousuke_PL napisał:
Kisiel napisał:

A ześ palnął głupotę ~~

Coś się nie podoba?

Jeżeli piszesz tylko o sobie i Freemanie to może masz rację, ale jeżeli ujmujesz tu wszystkich mężczyzn to się mylisz. Ot co.

firmapucca2lu8.jpg

#10 2007-04-22 16:47:09

Kisiel
Użytkownik

Freeman napisał:
Kisiel napisał:

W sumie bądźmy dokładni i powiedzmy, że w tekście posta napisała już konkretnie o "wycięciu muzyki z pliku flv" oczkod

Nie ciągnijmy tego dalej oczkod Rozwiązałem już jej problem.

Sousuke_PL napisał:
Kisiel napisał:
Sousuke_PL napisał:
Kisiel napisał:

A ześ palnął głupotę ~~

Coś się nie podoba?

Jeżeli piszesz tylko o sobie i Freemanie to może masz rację, ale jeżeli ujmujesz tu wszystkich mężczyzn to się mylisz. Ot co.

Znalazł sie ten co pozjadał wszystkie rozumy! oczkod
lubisz offtopować co?

10721827ve.gif

#11 2007-04-22 21:03:14

Sousuke_PL
Użytkownik

Kisiel napisał:

lubisz offtopować co?

Nie, chyba 2 raz w życiu pisząc na jakimkolwiek forum nie dodałem nic rzeczowego do tematu.

A wracając do tematu (:P) można znaleźć na tej stronie program do wyciągania filmików z youtube i google video w postaci plików *.flv lub jako samo *.mp3. Więc jeżeli chcesz, z którejś z tych stron wyciągnąć dźwięk to nie ma problemu. Jedyna wada - działa tylko z IE.

firmapucca2lu8.jpg

Stopka forum

© Animesub.info 2024