Nie jesteś zalogowany.
wie może ktoś, jak nazywa sie jakis plogram do wstawnia muzyki z mp3 do pliku video mam kilka scen z filmu, połączyłem je razem a telaz brakuje mi tylko muzyki, szukam plogramu w necie ale nie niemoge znalesc, może ktos wie
Movie Maker? Znajdziesz go w: C:\Program Files\Movie Maker... chyba, że masz Linuxa, to sobie nie wiem obadaj to...
Na schody możesz zainstalować sobie jeszcze Ulead Video Studio, Sony Vegas'a, Nero Vision Express i wiele wiele innych, np:
TU - przeszukaj sobie tą stronkę...
BTW: Co to jest plogram xD?
Co więcej - co to jest telaz? xD Ciekawe co na to pan Google? "Czy chodziło Ci może o: "talerz"? xDD
A co do tematu: Movie Maker powinien wystarczyć, poza tym ten temat był już wałkowany kilka razy, z tego co pamiętam.
PS. Wydaje mi się, że pan zakładający temat jednak nie ma linuxa (ciekawe, kto zgadnie dlaczego? xD).
PS. Wydaje mi się, że pan zakładający temat jednak nie ma linuxa (ciekawe, kto zgadnie dlaczego? xD).
Ja bym się chętnie dowiedział, dlaczego.
Co do tematu, to wygląda na prowokację (i raczej marną), ale jeśli chodzi po prostu o połączenie kawałka muzyki z kawałkiem filmu, to przecież nawet w darmowym virtualdubie można to zrobić.
~Freeman, użytkownik linux'a potrafi skorzystać z google oto cała tajemnica
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Movie Maker. Najprościej, jeśli zerkniesz w lewy dolny róg swojego pulpitu. Tam znajdziesz coś takiego jak "Start". Gdy już tam klikniesz, to wejdź kolejno w programy>akcesoria>rozrywka>movie maker. Jak to się obsługuje, to już musisz zapytać kogoś bardziej kompetentnego.
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Movie Maker. Najprościej, jeśli zerkniesz w lewy dolny róg swojego pulpitu. Tam znajdziesz coś takiego jak "Start". Gdy już tam klikniesz, to wejdź kolejno w programy>akcesoria>rozrywka>movie maker.
troche prowokujaco brzmi twoj plan. ja np. nawet zadnego "akcesoria" pod "programy" nie mam...
jasnowidzenie?
a co do tematu, racja racja, movie maker bylby najlepszym wyjsciem
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-22 19:08:14)
Najlepszym wyjsciem jest Sony Vegas 7 or 8 albo Movie Maker chociaz to pierwsze est duzo lepsze, a jak chcesz przerabiac dzwieki to jescze SoundForge.
Vegasa 7 to mozna na luzie z torrentow zassac. gl hf
Nevar napisał:PS. Wydaje mi się, że pan zakładający temat jednak nie ma linuxa (ciekawe, kto zgadnie dlaczego? xD).
Co do tematu, to wygląda na prowokację (i raczej marną), ale jeśli chodzi po prostu o połączenie kawałka muzyki z kawałkiem filmu, to przecież nawet w darmowym virtualdubie można to zrobić.
Freeman zaczynasz rozumieć moją frustracje?
crixon - na cholere on ma kombajn instalować jak vd, vdm lub klony ich to zrobią w chwilę i są darmowe?
btw. nandub też sobie z tym poradzi?
I to bez zadnego ziewania, pokusze sie nawet o stwierdzenie ze lepiej niz VD
Freeman napisał:Nevar napisał:PS. Wydaje mi się, że pan zakładający temat jednak nie ma linuxa (ciekawe, kto zgadnie dlaczego? xD).
Freeman zaczynasz rozumieć moją frustracje?
crixon - na cholere on ma kombajn instalować jak vd, vdm lub klony ich to zrobią w chwilę i są darmowe?
A jak ma dzwiek w AAC? xD nie wiem czy nandub go obsługuje, ale vd na pewno nie.
wie może ktoś, jak nazywa sie jakis plogram do wstawnia muzyki z mp3 do pliku video mam kilka scen z filmu, połączyłem je razem a telaz brakuje mi tylko muzyki, szukam plogramu w necie ale nie niemoge znalesc, może ktos wie
A jak ma dzwiek w AAC? xD nie wiem czy nandub go obsługuje, ale vd na pewno nie.
LOL
Kisiel napisał:btw. nandub też sobie z tym poradzi?
I to bez zadnego ziewania, pokusze sie nawet o stwierdzenie ze lepiej niz VD
Czyli czas się z tym zapoznać. Jakoś na razie tego nie potrzebowałem ale lubie alternatywy [i 4 i inne ]
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-04-22 21:07:40)