#1 2007-04-22 14:24:21

shiba
Użytkownik

Wstawianie muzyki mp3 do video

wie może ktoś, jak nazywa sie jakis plogram do wstawnia muzyki z mp3 do pliku video mam kilka scen  z filmu, połączyłem je razem a telaz brakuje mi tylko muzyki, szukam plogramu w necie ale nie niemoge znalesc, może ktos wie

#2 2007-04-22 14:33:12

Hatake
Użytkownik

Odp: Wstawianie muzyki mp3 do video

Movie Maker? Znajdziesz go w: C:\Program Files\Movie Maker... chyba, że masz Linuxa, to sobie nie wiem obadaj to...
Na schody możesz zainstalować sobie jeszcze Ulead Video Studio, Sony Vegas'a, Nero Vision Express i wiele wiele innych, np:
TU - przeszukaj sobie tą stronkę...

BTW: Co to jest plogram xD?

#3 2007-04-22 15:30:48

Nevar
Użytkownik

Co więcej - co to jest telaz? xD Ciekawe co na to pan Google? "Czy chodziło Ci może o: "talerz"? xDD

A co do tematu: Movie Maker powinien wystarczyć, poza tym ten temat był już wałkowany kilka razy, z tego co pamiętam.

PS. Wydaje mi się, że pan zakładający temat jednak nie ma linuxa (ciekawe, kto zgadnie dlaczego? xD).

#4 2007-04-22 15:36:08

Freeman
Użytkownik

Nevar napisał:

PS. Wydaje mi się, że pan zakładający temat jednak nie ma linuxa (ciekawe, kto zgadnie dlaczego? xD).

Ja bym się chętnie dowiedział, dlaczego.

Co do tematu, to wygląda na prowokację (i raczej marną), ale jeśli chodzi po prostu o połączenie kawałka muzyki z kawałkiem filmu, to przecież nawet w darmowym virtualdubie można to zrobić.

#5 2007-04-22 18:12:28

Sobol15x
Użytkownik

~Freeman, użytkownik linux'a potrafi skorzystać z google oto cała tajemnica

Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!

#6 2007-04-22 18:12:35

Shinma86
Użytkownik

Movie Maker. Najprościej, jeśli zerkniesz w lewy dolny róg swojego pulpitu. Tam znajdziesz coś takiego jak "Start". Gdy już tam klikniesz, to wejdź kolejno w programy>akcesoria>rozrywka>movie maker. Jak to się obsługuje, to już musisz zapytać kogoś bardziej kompetentnego.

smile_big

#7 2007-04-22 19:06:56

marcin2
Użytkownik

Shinma86 napisał:

Movie Maker. Najprościej, jeśli zerkniesz w lewy dolny róg swojego pulpitu. Tam znajdziesz coś takiego jak "Start". Gdy już tam klikniesz, to wejdź kolejno w programy>akcesoria>rozrywka>movie maker.

troche prowokujaco brzmi twoj plan. ja np. nawet zadnego "akcesoria" pod "programy" nie mam...
jasnowidzenie?

a co do tematu, racja racja, movie maker bylby najlepszym wyjsciem

Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-22 19:08:14)

#8 2007-04-22 19:16:34

crixon
Użytkownik

Najlepszym wyjsciem jest Sony Vegas 7 or 8 albo Movie Maker chociaz to pierwsze est duzo lepsze, a jak chcesz przerabiac dzwieki to jescze SoundForge.

Vegasa 7 to mozna na luzie z torrentow zassac. gl hf

#9 2007-04-22 19:38:34

Kisiel
Użytkownik

Freeman napisał:
Nevar napisał:

Co do tematu, to wygląda na prowokację (i raczej marną), ale jeśli chodzi po prostu o połączenie kawałka muzyki z kawałkiem filmu, to przecież nawet w darmowym virtualdubie można to zrobić.

Freeman zaczynasz rozumieć moją frustracje? oczkod

crixon - na cholere on ma kombajn instalować jak vd, vdm lub klony ich to zrobią w chwilę i są darmowe?
btw. nandub też sobie z tym poradzi?

10721827ve.gif

#10 2007-04-22 21:04:18

songoku
Użytkownik

Kisiel napisał:

I to bez zadnego ziewania, pokusze sie nawet o stwierdzenie ze lepiej niz VD

#11 2007-04-22 21:05:10

Hatake
Użytkownik

Kisiel napisał:
Freeman napisał:
Nevar napisał:

Freeman zaczynasz rozumieć moją frustracje? oczkod

crixon - na cholere on ma kombajn instalować jak vd, vdm lub klony ich to zrobią w chwilę i są darmowe?

A jak ma dzwiek w AAC? xD nie wiem czy nandub go obsługuje, ale vd na pewno nie.

#12 2007-04-22 21:07:25

Kisiel
Użytkownik

shiba napisał:

wie może ktoś, jak nazywa sie jakis plogram do wstawnia muzyki z mp3 do pliku video mam kilka scen  z filmu, połączyłem je razem a telaz brakuje mi tylko muzyki, szukam plogramu w necie ale nie niemoge znalesc, może ktos wie

Hatake napisał:

A jak ma dzwiek w AAC? xD nie wiem czy nandub go obsługuje, ale vd na pewno nie.

LOL smile_lol

songoku napisał:
Kisiel napisał:

I to bez zadnego ziewania, pokusze sie nawet o stwierdzenie ze lepiej niz VD

Czyli czas się z tym zapoznać. Jakoś na razie tego nie potrzebowałem ale lubie alternatywy [i 4 i inne smile_big]

Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-04-22 21:07:40)

10721827ve.gif

Stopka forum

© Animesub.info 2024