Nie jesteś zalogowany.
Witam Mam przyjemność Zaprosić wszystkich fanów anime/mangi na nowo powstałą stronę o Bleach.
Adres 1: www.bleachc.glt.pl
Adres 2: www.bleachcenter.glt.pl
!!ZAPRASZAM!!
Ja jako redaktor też zapraszam[szpan] ! ! !
Wbijajcie i piszcie na forum;)
Jeśli chodzi o wygląd to jest całkiem przyjemnie.
Ale popracujcie nad interpunkcją i ortografią, bo sporo błędów jest.
Ostatnio edytowany przez MisQL (2007-04-30 17:47:02)
No ta... zeby gdziekolwiek wejsc trzeba sie rejestrowac... moze kiedys sie skusze... poki co za duzo pewno i tak tam nie ma na dzien dzisiejszy
Może i dużo nie ma ale niedawno strona została otwarta.
A ja jeszcze artykułów napiszę(chyba^^).
I czeka was niebawem miła niespodzianka.
Graficznie strona nieźle zrobiona, ale jest sporo błędów ortograficznych i niepoprawna pisownia niektórych imiom.
Mam jedno pytanie
Dlaczego powstaje tyle stron a na jeden temat? i wszystkie(no większość) maja średni poziom.
NA każdej jest to samo.. tylko różnią się szatą graficzną i ilością ortów. To tak jak by czytać tą sama książkę tylko że w innej okładce : /
zapewne zjarka na jedno anime ja bym odpuścił robienie takiej stronki
edytuj: dokładnie madafaka coś w tym jest lecz ja już troche doświadczyłem tego typu stronek i wiem że to strata czasu
chyba że jest idealnie dopracowana
to co innego
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-04-30 22:15:34)
Czasem człowiek ma wrażenie, że coś robiłby lepiej (np. uczył, pomagał, rysował itd.) - czy tworzenie każdej następnej strony o Bleachu, to nie jest przypadkiem takie oto uczucie przeżywane przez zespół nadzorujący stronę? Coś w tym jest...
btw. Ciekawy jestem czy oni sami pisali wszystkie artykuły, czy nie zerżneli z innych stron.
btw. Ciekawy jestem czy oni sami pisali wszystkie artykuły, czy nie zerżneli z innych stron.
Hmmmm....raczej jak ja pisze artykuł to nie kopiuję, naturalnie mogą byc jakieś podobieństwa ale przecież jak kazdy pisze o tym samym można się dopatrzeć podobieństw:]
Artykułów też dużo nie ma ale jest nas tylko dwóch..
Zapraszamy!
Artykułów też dużo nie ma ale jest nas tylko dwóch..
Zapraszamy!
Zapraszasz nas na stronę i od razu informujesz, że prawie nic na niej nie ma. Fajnie. Skoro już coś robicie, to dopracujcie to najpierw, a później pokazujcie szerszej publice.
"Skazany na zajebistość"
Bilek napisał:Artykułów też dużo nie ma ale jest nas tylko dwóch..
Zapraszamy!
Zapraszasz nas na stronę i od razu informujesz, że prawie nic na niej nie ma. Fajnie. Skoro już coś robicie, to dopracujcie to najpierw, a później pokazujcie szerszej publice.
Przecież pusta nie jest:P
Niedługo będzie up i dodam troche artykułów.
A z błędami to napiszcie na forum to się poprawi:]
@Zgrzyt
Masz racje lecz to naromalne przy tylu stronach, bo gdyby artykuły nie były do siebie podobne to byłoby coś nie tak:P
Wypisanie WSZYSTKICH błędów to za dużo roboty. Lepiej to do Worda wrzućcie, będzie dużo szybciej. I włączcie sprawdzanie interpunkcji (wprawdzie idealny do tego nie jest, ale w Waszych artykułach jest jej tak mało, że już lepiej z wordowską ).