Nie jesteś zalogowany.
Według informacji zawartej w statystykach stronki ANSI obchodzi dzisiaj swoje piąte urodziny - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Szczerze nie pamiętam początków, bo sam tworzyłem coś innego o tematyce anime.
Może ktoś napisze jakieś fajne rzeczy związane z pobytem na forum, czy ogólnej na stronie. Ja tam pamiętam poczynania boomerka (i kilka jego kolejnych wcieleń) , ale też krótki epizod ortofaszystowski (ukłony w kierunku Wingeda) czy rezygnację Arda z walki o forum no i to jak spamerzy byli gnębieni jak wszelkiego rodzaju offtopy
Przy okazji... nie tylko serwis zwiększa dzisiaj swoją cyferkę
[EDIT]: Dawajcie jakieś anegdoty, historie, może co się zmieniło od czasu ANSI... ja tam jestem zwykłym szaraczkiem na forum więc skupcie się na faktycznym temacie niemniej dzięki za życzenia
Ostatnio edytowany przez Beavis (2007-05-01 10:12:02)
To tak, Ansi najlepszego:D Aby Era Ansi nigdy się nie skończyła a ludzie przestali anime nazywać Chińskimi bajeczkami...
Nie wiem czy to prawda ale przy Kane'ie widnieje znaczek (@) sam nie wiem:P
I jeśli dobrze rozczytałem Twojego posta, życzę najlepszego i Tobie...:D
No to, mimo że Cię nie znam. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Beavis
I dla ANSI również
przyłączam się do życzeń zarówno tobie jak i ANSI oby wiecznie istniała w sieci
W takim razie wszystkiego najlepszego dla ANSI i dla ciebie Beavis, wybacz ze tak z pustymi łapkami ale wczoraj też była w okolicy cyferka:P
No proszę, okrągłe 5 lat
Wszystkiego najlepszego dla ANSI, oraz dla Ciebie Beavis
Oby ANSI dalej jak najlepiej się rozwijało
Wszystkiego naj dla Ansi i ciebie Beavis. Obyście żyli jak najdłużej.
Tak btw to na wikipedi jest o tym o.O wejdźcie sobie w 1 maja^^Wszedłem natchniony bo czesto są takie ciekawostki jak to xD
Wszystkiego najlepszego i oby więcej takich stron gościło w naszym internecie ;* =)
Happy death for you(joke) happy long time for you
a co do ansi , hmmm wiele sie dzialo ....
Warto też podziękować pewnym osobom, że ANSI mogło dożyć do 5 rocznicy swego bytu. Życzę wszystkiego najlepszego ANSI jako serwisowi, jak i Grupie Tworzącej Wspaniały serwis jakim właśnie ANSI jest. No i wszystkiego najlepszego Beavisowi. Oryginalny może nie jestem, ale składanie życzeń nigdy nie było moją mocną stroną.
A osobiście od niedawna jestem a ANSI, ale przypadła mi ta stronka w szczególności
Oby kolejne 5 lat były takie jak poprzednie, a nawet lepsze. Niech nam ANSI prosperuje i daje chlubę w świecie
Best wishes Beavis
Życzymy jej, aby było na niej, jak najwięcej bardzo dobrych subów. <torcik>
Życze jej oby nie upadała, a napisy były coraz lepszej jakości.
BTW. dziś okrągły rok ma temat "Coś wesołego:)"
Ostatnio edytowany przez dareios (2007-05-01 10:50:02)
To happy birthday wszystkim solenizantom Już pięć lat tutaj, wcześniej na Sezamku... Muszę przyznać, miałem wrażenie, że ANSI jest już "starsze".
Wszystkiego najlepszego dla ANSI, oraz dla Ciebie Beavis
Wszystkiego najlepszego, zarówno dla Beavisa jak i dla ANSI:D.
Wszystkiego najlepszego ANSI! Jestem z wami od wakacji 2005 roku!
----
A teraz jestem Obiwanshinobi:
A moze jutro zalozysz "5 lat i 1 dzien" rownie durny temat.
==>Ciekawe ile osob zrozumialo ten niezbyt smieszny zart...
Ostatnio edytowany przez robak (2007-05-01 14:51:23)
Tak btw to na wikipedi jest o tym o.O wejdźcie sobie w 1 maja^^Wszedłem natchniony bo czesto są takie ciekawostki jak to xD
Każdy tam może coś dopisać, więc jak nie ty to kto inny
A co do tematu to: wszystkiego najlepszego:) Co by było gdyby nie ta stronka...