Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chciałby polecić nową stronkę o DB(na razie tylko DB później inne anime), stronka powstała niedawno ale wciąż sie rozwija. Mam nadzieję że się wam spodoba. Oto jej adres http://www.dbkamehouse.nazwa.pl/news.php
PS. Poszukujemy dobrego grafika:)
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
To już nie jest nawet zabawne : /
Nie no to jest bezsensu tyle teraz stron >.<
Zostane jednak przy trzech serwisach, z którymi współpracuje zobacze może uda nam się zaistnieć wśród milionów......
wedlug mnie powinien byc osobny temat " nowe strony o anime(tytulach)" i tam moglby sie kazdy chetny reklamowac
Bilek, Zgrzyt każdy ma prawo założyć sobie stronę. Nigdzie nie widziałem takiego zakazu więc nie rozumiem dlaczego się tak oburzacie. A zareklamowałem ją bo chciałem i może znajdzie się kilka osób, którym strona się spodoba.
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
Przy milionie innych?? nie licz na cud...
Zobaczyłem "artykół" i już nawet dalej nie czytałem...
"Skazany na zajebistość"
lol.
Bilek, Zgrzyt każdy ma prawo założyć sobie stronę. Nigdzie nie widziałem takiego zakazu więc nie rozumiem dlaczego się tak oburzacie. A zareklamowałem ją bo chciałem i może znajdzie się kilka osób, którym strona się spodoba.
Ja się nie czepiam tylko płacze nad swoim losem....
@down
Przecież nikt ci nie każe zamykać strony;)
Ta reakcj jest wywołana tym, że ostatnimy czasy coraz więcej takich stron powstaje:]
Ostatnio edytowany przez Bilek (2007-05-01 18:18:21)
Zjadacz widzę że jesteś bardzo uważny i jako jedyny zauważyłeś ten błąd(już poprawiony).
khadzad ale większość z tych "miliona" są stronkami "krótko trwałymi", a tak jak napisałem wcześniej stronka dopiero co niedawno powstała więc nie liczę na dużo od razu. Jednak mogę cię zapewnić, że robimy to co lubimy i stronka będzie coraz lepsza.
A to że wam się nie podoba to nie moja wina, każdy ma prawo do własnego zdania, i wygłaszania go. Dobrze wiem że każdemu nie da się dogodzić choćby nie wiem jak sie chciało. Jednak liczę się z waszym zdaniem i szanuję je.
Pozdrawiam Hero
Stawiam 50 złotych że strona nie pociągnie dłuzej niż miesiąc...
khadzad widzę że jesteś bardzo pewny siebie, to co jeszcze trochę i podać ci mój nr konta:D
Strony 1