Nie jesteś zalogowany.
Ardus_11 przy subie do odcinka pierwszego napisał:
"Szukam korektora do tego anime. Jeśli jesteś zainteresowany/a, daj mi znać na PM."
Chodzi o anime Armored Trooper Votoms: Pailsen Files
Szukam korektora do Ayakashi - 5 epków, czy ktoś jest chętny? Jeśli tak, to proszę o jakąś odp.(PW,GG
Ostatnio edytowany przez adam41 (2008-02-23 17:54:53)
Prawda jest taka, że najlepsi korektorzy są już zrzeszeni i zawaleni robotą
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Prawda jest taka, że najlepsi korektorzy są już zrzeszeni i zawaleni robotą
I znowu bym polemizował.
[EDIT] Przepraszam, upiłem się.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-02-24 03:22:04)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Quithe napisał:Prawda jest taka, że najlepsi korektorzy są już zrzeszeni i zawaleni robotą
I znowu bym polemizował.
[EDIT] Przepraszam, upiłem się.
Ja to chciałem na trzeźwo napisać:D
Winged napisał:Quithe napisał:Prawda jest taka, że najlepsi korektorzy są już zrzeszeni i zawaleni robotą
I znowu bym polemizował.
[EDIT] Przepraszam, upiłem się.Ja to chciałem na trzeźwo napisać:D
Bo my to mamy chyba dużo wspólnego ze sobą. To tak przyglądając się wypowiedziom i komentarzom w topcu "Nipponistka" wywnioskowałem. Pozdrowienia dla bratniej duszy.
[EDIT] Ale mi się dzisiaj dobrze na ANSI pisze.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-02-24 03:27:48)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Poszukiwał bym osoby do korekty Happy Lesson od 9 epka bo się za to chcę zabrać.
Hatake napisał:Winged napisał:Quithe napisał:Prawda jest taka, że najlepsi korektorzy są już zrzeszeni i zawaleni robotą
I znowu bym polemizował.
[EDIT] Przepraszam, upiłem się.Ja to chciałem na trzeźwo napisać:D
Bo my to mamy chyba dużo wspólnego ze sobą. To tak przyglądając się wypowiedziom i komentarzom w topcu "Nipponistka" wywnioskowałem. Pozdrowienia dla bratniej duszy.
[EDIT] Ale mi się dzisiaj dobrze na ANSI pisze.
O, to widzę, że nie tylko ja
EDIT: Poszukiwałbym na kiedyś korektora do Lemon Angel Project. (to, jak skończe Genshikena)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-02-25 13:26:01)
Lista zaktualizowana.
Szukam kogoś z wolnym czasem do korekty Lovely Idol, które już wypuściłem i do tych co wypuszczę. Seria serią, ale wypadałoby żeby miała poprawne napiski. Chętnych proszę o kontakt na GG.
P.S. Nie nakładam terminów i jeszcze raz proszę o korektę
Ostatnio edytowany przez nerontj (2008-03-16 15:31:09)
szukam kogoś do korekty moich napisów do The Daughter of Twenty Faces Ewntualni chętni mogą się zgłaszać na PW lub GG :-)
Można usunąć moją prośbę o Happy Lesson
szukam kogoś do korekty moich napisów do The Daughter of Twenty Faces Ewntualni chętni mogą się zgłaszać na PW lub GG :-)
Studio Bones? Jeśli Twoje suby prezentują jakiś poziom, a Ty potrafisz się uczyć na błędach (będziesz brał sobie korektę do serca), to odezwij się na PW, może się skuszę. Od razu jednak zastrzegam - jeśli to są speed suby i liczysz, że korekta wszystko Ci poprawi, to ja dziękuję, postoję.
"Skazany na zajebistość"
speed suby to nie są, do napisów podchodzę na poważnie i chciałbym żeby trzymały jakiś poziom co do poziomu moich napisów to ocene pozostawiam tobie, ja nie siedzę w tym za długo, na pewno nie są jakieś super, ale do najgorszych chyba też nie należą, przynajmniej taką mam nadzieję
Lista zaktualizowana.
Prośba o korektę do Kaze no Stigma NIEKTUALNA
Lista zaktualizowana.
Jakby ktoś szukał korektora, to proszę o kontakt.
Mam nadzieję, że ta "zabawa" jest płatna...
Jakby ktoś szukał korektora, to proszę o kontakt.
Mam nadzieję, że ta "zabawa" jest płatna...
Mocne. Ludzie na pewno będą walić drzwiami i oknami . Tutaj nikt ci za to płacić nie będzie. Czasami to i dziękuję niektórym szkoda powiedzieć.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2008-08-05 13:38:37)