#1 2007-05-07 18:54:10

DiamondBack
Użytkownik

Czcionka w GOM Player

Jak można zmienic czcionke w GomPlayerze? Kiedy mialem taka ladna Kore.ga.Watashi.no.Goshujin-sama.-.03[ASG-A](osloskop.net)[(037042)08-54-16].jpg a teraz (po reinstalaci windy) mam inna paskudna az oczy bola smile_big

Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2007-05-07 18:58:58)

Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/

#2 2007-05-07 19:49:54

Winged
Użytkownik

Odp: Czcionka w GOM Player

Czyli kiedyś miałeś taką, jak na obrazku? Dobrze rozumiem? A teraz taka jakby cieńsza i jakby bez tej maleńkiej czarnej obwódki, tak?
Nie wiem, ale mi to wygląda na czcionkę załadowaną z pomocą Vobsuba, ale mogę się mylić. smile
Co do zmiany czcionki w GOMie, to nigdy go nie używałem, ale ściągnąłem, żeby zobaczyć, czy to coś trudnego i jak w ogóle prezentuje się ten player.
Zmiana czcionki:
Preferences --> Subtitle --> Subtitle Font (tu sobie wybierasz, jaka Cię interesuje, możesz też dodać/odjąć parę efektów) -->zamykasz preferences.
Szczerze mówiąc jest to tak łatwe do odnalezienie, że aż się zastanawiam, czy na pewno o to Ci chodzi. smile
Aha, i mam wątpliwości, co do treści posta:
- To jest screen z obecnie wyświetlaną czcionką? Wybacz, ale jest tak napisane, że nie wiem. smile Logicznie rzecz ujmując, podejrzewam, że to obecny, bo skąd byś miał, jak wyglądało kiedyś (chyba że zrobiłeś i zachowałeś), ale wtedy logicznie byłoby pokazać, jak wygląda teraz. (swoją droga ja nie dałem rady zrobić screena z napisami, jakie są wczytywane. :/)

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#3 2007-05-07 20:03:48

Maniack
Użytkownik

Reduce FontSize Alt+PageDn - kur... przeczytałem zmniejszyc xD
A zmienic możesz w Preferencjach w zakładce Subtitle jezor

Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-05-07 20:29:13)

#4 2007-05-07 20:20:00

DiamondBack
Użytkownik

Winged napisał:

Czyli kiedyś miałeś taką, jak na obrazku? Dobrze rozumiem? A teraz taka jakby cieńsza i jakby bez tej maleńkiej czarnej obwódki, tak?

dokladnie smile
w preferencjach znalazlem podobna choc nie tak ladna jak ta na screenie. Screen to mialem zachowany oczkod a nowego niechcialo mi sie robic ;d

HA dziala smile_big wystarczylo zmienic Display Method na (TV-OUT) oczkod
dzieki i pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2007-05-07 20:29:06)

Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/

Stopka forum

© Animesub.info 2024