Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Może ktoś powiedzieć mi jak zmienić mDVD na TMPlayer. Z góry dzięki.
SubEdit może to zrobić: Napisy -> Konwertuj Format Napisów -> Czasowy.
Może też zrobić napewno wiele programów do edycji napisów jak np.: Subtitle WorkShop.
Ps.: Mam nadzieję, że niczego nie pomyliłem ;-)
Hmm pomine fakt ze konwertowanie w ta strone jest troche bezsensy, bo sie traci dokladny timing ale spoko jesli tak bardzo tego potrzebujesz to nic prostrzego. Do konwertowania jest od groma programow, ja sam uzywam albo SubEditPlayera (po wczytaniu napisow wciskamy ctrl+t i wybieramy format jaki nas interesuje), albo inny programik co sie zowie Time Adjuster (plik=>konwertuj napisy, i wybieramy odpowiedni format jaki nas interesuje). To bylo by mniej wiecej na tyle. W przypadku braku powyzszych programow, musis wykazac troche energi i poszukac ich w necie co nie powinno byc problemem.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No SubEdit jest nawet na AnimeSub :-)
Subtitle WorkShop. jak dla mnie jest najlepszy... fajnie sie w nim pracuje.. i z łatwoscia synchronizuje text jak i tworzy :p.. no i ogromna paleta formatów napisów, az sie mozna zgubic...Polecam, a konwersja z micro na tmp trwa 3 sek właczenie przestawienie i zapisanie...3 sek
W SE czasy są b.podobne ale SE nie partaczy konwertowania tak jak SW
Imperare sibi maximum est imperium
No i się tak nie wysypuje jak SW .
Święte słowa kolego moderatorze
Imperare sibi maximum est imperium
No to jest kwestia gustu... mnie sie tylko raz posypał.. poza tym nie miałem z nim problemów....SE tez jest dobry... Mnie osobiscie SW niczego nie spartolił...
Ale niech uzywa czego zechce, byle by cel osiągnął
Strony 1