Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Gdy już zobaczyłem 16 odcinków w wersji [3xA]Death_Note[SoftSub_PL] i nie wiem kiedy następne w tej wersjii poszukuje sensownej jakości torrentów do RAW-ów z odpowiednią liczbą seedów.
BO sam nie wiem czy RAwy wsiąść od APeopleRaw, darkside-raws, DA-RAW czy S^M . Seria mnie wciągnęła niesamowicie, w końcu w anime widzę logikę ba ono się na niej opiera rogal z ryja mi nie schodzi
To nie ma wypisanych parametrow, czy nie chce sie szukac :/
A tak w ogole to jakie jest pytanie?
Ja korzystam z tych od APeopleRaw, więc nie wiem jakiej jakości są te pozostałe, ale z tego co wiem to Death Note od 3xA oparte jest właśnie na tych rawach...
Odcinki do 23 włącznie można pobrać przez torrent lub gigeshare, a od 24 jak na razie tylko torrentem, z seedami może być różnie, ale jak się poprosi to na pewno ktoś pomoże.
Jakby co to mogę poseedować, ale tylko do piątku, bo później wyjeżdżam.
bierz AP Raw Jak wyjdą patche to akurat nie będziesz musiał ściągać odcinków od nowa.
Zamiast tego ściągniesz 1mb patch, klikniesz i z rawa zrobi ci się piękny hardsubek
Eeee, chyba soft subek :]
Zamiast tego ściągniesz 1mb patch, klikniesz i z rawa zrobi ci się piękny hardsubek
Nie hardek tylko tylko mkv z softami
S^M i tylko to. Pozatym widze , ze dodawanie napisow na stronke idzie pela para:D Tylko DN 31 brak:(
ja tam jak już są to ściągam rawa od tv-japan, szkoda tylko, że DN wydają tak nieregularnie i ich seedy tak szybko znikają, ale to chyba raw z DN, który ma największą rozdziałkę, a mianowicie 1024x576 i najmniej zajmuje.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Szkoda, że przeskalowany, czyli fake ten hd...
Strony 1