Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jako ze temat jest niedostępny to zrobiłem nowy ponieważ mam pytanko.Czy Jest może więcej odcinków niż na jetix?
Ostatnio edytowany przez Jamatano Orotchi (2007-05-20 23:40:20)
rozumiem ze nie..;p
A te odcinki specjalne są powiązane może z całą seria?
nawet bardzo...
nawet bardzo...
A masz na nie jakieś namiary, jak pamiętam nie mogłem ich znaleźć(albo tak szukałem[baka])
Piter666 napisał:nawet bardzo...
A masz na nie jakieś namiary, jak pamiętam nie mogłem ich znaleźć(albo tak szukałem[baka])
namiary masz w linku wyżej
Takie namiary to żadne namiary...
Dlaczego? Źródeł jeszcze sporo jest (nawet pofatygowałem sie sprawdzić).
Takie namiary to żadne namiary...
Dlaczego? emule przecież działa dobrze
Tylko ja się na tym nie znam:) nawet nie widziałem, że można sciągać bezpośrednio z AniDb, oj jeszcze dużo muszę się nauczyć... zainstaluję jakiegoś muła albo shareaze i się pobawię:)
Tylko ja się na tym nie znam:) nawet nie widziałem, że można sciągać bezpośrednio z AniDb, oj jeszcze dużo muszę się nauczyć... zainstaluję jakiegoś muła albo shareaze i się pobawię:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dzięki Winged, ale już się nauczyłem:P Zostawiłem na noc a nie nieznalazł nawet jednego źródła:( chyba sobie odpuszczę tego muła...
Dzięki Winged, ale już się nauczyłem:P Zostawiłem na noc a nie nieznalazł nawet jednego źródła:( chyba sobie odpuszczę tego muła...
Tez nie lubie muła... to może sprawdź na kanale irc grupy która specjale wydała:
irc://irc.enterthegame.com/rice-box
dulu napisał:Dzięki Winged, ale już się nauczyłem:P Zostawiłem na noc a nie nieznalazł nawet jednego źródła:( chyba sobie odpuszczę tego muła...
Tez nie lubie muła... to może sprawdź na kanale irc grupy która specjale wydała:
irc://irc.enterthegame.com/rice-box
Dobrze sprawdzę, przez IRC też sciągać nie umiem:P, ale z tym chyba problemu nie będzie, wielokrotnie było o tym na forum, coś się znajdzie:)
Strony 1