Nie jesteś zalogowany.
Witam
Większość z was pewnie pamięta stronę Legacy of Games Fusion którą wspóltworzyłem z moim kumplem Shogunem. Strona traktowała o grach Dragon Ball i z dumą stwierdzam że była jedną z najpopularniejszych stron w tamtym czasie. Jeśli ktoś nie wie o czym mówię tu możecie zobaczyć jak wyglądała (część linków i obrazków nie działa):
http://web.archive.org/web/200605181746 … w.logf.pl/
Niestety współpraca z Shogiem nie układała się najlepiej, do tego zajął się on grami FFP w sieci. Skutkiem było jego odejście. To znacznie pogorszyło sytuacje ponieważ pomimo faktu że bylem pomysłodawcą i współtworcą strony oraz autorem większości tekstów, nie miałem (i nadal nie mam) doświadczenia w jezykach programowania WW typu HTML, czy PHP. Po odejściu Shoga krótko mówsiąc nie radziłem sobie jako admin. Podejmowałem proby znalezienia redakcji, jednak moje wysiłki (być może zbyt słabe) spełzly na niczym W tym czasie skończyła sie umowa na serwer i strona padła. Uznałem, wtedy że nie dam rady jej wskrzesić.
Ostatnio jednak naszła mnie myśl o powrocie. Problemem jest tylko fakt że sam nie mogę nic zrobić. Dlatego potrzebuję rzetelnej redakcji, która postawi stronę na nogi. Oo kogo poszukuję i jakie są moje warunki:
Technik - osoba która bedzie zajmować się stroną w sensie technicznym i czuwać nad jej funkcjonalnością. Oczywiście uzyska rangę admina razem ze mną.
Warunki -
- znajomość HTML i PHP
- doświadczenie w zarządzaniu stroną WWW
Grafik - osoba odpowiedzialna za grafikę, lay avatary, bannery, loga oraz tym podobne rzeczy
Warunki
- musi się znać na grafice
Drugi tekściarz (pierwszym będę ja) - osoba pisząca recenzje, poradniki, solucje, kody, artykuły czyli tworząca zawartość strony.
Warunki -
- doświadczenie w pisaniu tekstów
- znajomość poprawnej polszczyzny i ortografii
- kandydat musi wysłać mi próbke swojego tekstu, najlepiej recenzje wybranej gry
- opcjonalnie może znać angielski (to nie jest wymagane, lecz na pewno zwiększy szansę na przyjęcie do redakcji
- opcjonalnie powinien posiadać konsole PS2 (jw.)
Newser - osoba donosząca o najnowszych wieściach ze świata gier DB.
Warunki:
- znajomość j. angielskiego w stopiniu conajmniej dobrym.
- znajomość wielorakich źródeł informacji oraz umiejętność ich poszukiwania.
Myślicię teraz sobie "ktoś odwali za niego całą robotę a on będzie spijał śmietankę". Otóż nie taki jest mój zamiar. Jak juz pisałem nie mam doswiadczenia w prowadzeniu strony i jedyne na czym sie znam to pisanie tekstów. Ze swej strony mogę dostarczyć mnóstwo artykułów mojego autorstwa oraz w miarę mozliwości napisać nowe. Jako pomyslodawca razem z osoba ktora bedzie odpowiadac za sprawy technicznę, będę piastowal rangę Admina strony. Jednakzę będe sie starał konsultować moje decyzje z resztą redakcji.
Sposób zgłaszania swoich kandydatur jest następujący:
- post tu na Forum
- e-mail, który prześlijcie na adres:
jarekbachanek@yahoo.com
W swoich zgłoszeniach prosiłbym o umieszczenie numeru GG. Jeśli zainteresuję mnie waza kandydatura, odezwę się do was na GG, gdzie przekażę dalsze informacje.
PRZYJMUJE TYLKO POWAŻNE OFERTY !!! W przeszłości miałem złe doświadczenia z ludźmi którym zależało tylko na stanowisku, napisali 1-2 dobry tekst a potem ciężko było ich zmusic do dalszej pracy. Dlatego też od wszystkich kandydatów wymagam rzetelnosci, uczciwości i pracowitości. Liczę na waszą pomoc i mam nadzieje że uda się przywrócic LoGF dawny blask. Pozdrawiam
Jarosław Bachanek