Nie jesteś zalogowany.
Mam prośbe czy mógłby ktoś napisać o czym są mangi umieszczone w ankiecie JPF.Oto ich spis:Appleseed,Clover,Domu,Angel Sanctuary,Ayashi no Ceres,Bastard,Battle Royale,Beck,Berserk,Bleach,FLCL (Furi Kuri),Fruit Basket,Ichigo 100%,Kare Kano,Monster.Nie umieściłem tu Angelic Layer ,Hikaru no Go i Mahoromatic bo wiem o czym są i zamierzam je kupować jakby je ewentualnie wydali.
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/index.php
Wymagany angielski
Ewentualnie:
www.google.pl
To naprawde nie boli samemu sprawdzić.
~ Marcin X : coś ty się z chinki urwał żeby nieznać nawet połowy tych tytułów przecierz to same zname tytuły. Ech dobra Yang już powiedzał gdzie zukać wic nie bd się powtarzać.
m&a interesuje się dopiero 2 lata z hakiem więc zaległości mam duże
2 lata i nieznać tych tytułów???? To przecież grzech!
Oj to stary musisz jak najszybciej nadrobić zeległości.
No no 2 lata to zdecydowanie za dużo żeby nie znać takich tytułów. Ja tak na poważnie interesuję się rok i znam wszystkie
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
skąd wytrzasnąć mangę angelic layer? Ile jest tomów? A ktoś wie skąd wziąć fushigi yuugi 3 tom? BLEACH RUUULEZ[okej]
ja już trochę czekam na Fruits Basket. Zapewne jeszcze poczekam =_=""""""""""" ;(
Mam prośbe czy mógłby ktoś napisać o czym są mangi umieszczone w ankiecie JPF.Oto ich spis:Appleseed,Clover,Domu,Angel Sanctuary,Ayashi no Ceres,Bastard,Battle Royale,Beck,Berserk,Bleach,FLCL (Furi Kuri),Fruit Basket,Ichigo 100%,Kare Kano,Monster.Nie umieściłem tu Angelic Layer ,Hikaru no Go i Mahoromatic bo wiem o czym są i zamierzam je kupować jakby je ewentualnie wydali.
Wstyd, że jeszcze nie ma BR, gdybym założył wydawnictwo - to byłby pierwszy tytuł w nim wydany. Poza tym - każdy musi to znać.
ja już trochę czekam na Fruits Basket. Zapewne jeszcze poczekam =_=""""""""""" ;(
No zapewne tak...
Ja już mam troszkę dosyć akcji jpf (przesuwanie prawie każdego tytułu o 2 miesiące... wydawanie 1 tomu na miesiąc... raczej się nie zbliżamy do wydania czegoś nowego... ).
Może w niedługim czasie powstanie jakieś nowe wydawnictwo (marzeniaaa).
A wiadomo im większa konkurencja...
Wstyd, że jeszcze nie ma BR, gdybym założył wydawnictwo - to byłby pierwszy tytuł w nim wydany. Poza tym - każdy musi to znać.
Ta szczegolnie, ze jest to Hentai >>'
Juz widze te naglowki w TVN
Juz widze te naglowki w TVN
Ofertę trzeba mieć różnorodną
Battle Royale to Hentai?! Na serio...? a ja myslalem, ze to o tych dzieciakachna wyspie...?
BR to nie zaden hentaj... to jest ciachana na wyspie ^^
A to co? kopalnia?
hyh.. ja i anime to prawie juz rok jestesmy razem
i jeszcze to tylko polowe nie cala anim'ow z tad znam
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Beck jest to manga opowiadająca o pewnym nastolatku, który znalazł sobie nowe hobby- gra na gitarze i spiew. Wkrótce dołącza do zepsołu i ma tam trochę przygód. Jesli manga jest taka jak anime- to polecam. Mam wszystkie odcinki- obejrzane połowa (mam bez angielskich subów XD).
Bleach- głównie dla fanów Naruto. Podobna kreska, walki sa dosyć efektowne, a anime wciaga. Co do mangi sądzę, że też chociaz nie czytałam
Clover to chyba komedia romantyczna,ale nie jestem pewna
Nevar napisał:Wstyd, że jeszcze nie ma BR, gdybym założył wydawnictwo - to byłby pierwszy tytuł w nim wydany. Poza tym - każdy musi to znać.
Chyba Blood Royal miałeś na myśli
Ja w anime długo też nie siedzę, ale tytuły znam chociażby ze słyszenia
i Becka,Berserka i FLCL:(