Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Kupie Naruto tom 1 i 2 Dzisaj jade do sklepu jezeli nie bedzie to dam ODP Ale i tak skladajcie propozycje
Czemu nie zamówisz z jpf`u ?
A w Ile tam Przychodzi Przesylka
lol http://www.jpf.com.pl i sobie poszukaj
Dwa lata plus bonus
Alez Smieszne :D:D Tam nic nie pisze w ile przyjdzie...
Satoshi napisał:Dwa lata plus bonus
Alez Smieszne :D:D Tam nic nie pisze w ile przyjdzie...
To napisz do nich na maila
ha znalazłem kartkę z JPF
przykład napisze
Dragon Ball
wartość książki 13 zł
Rabat 0 zł
opłata pobrana 3,50 zł
list polecony 2,20 zł
koszt wysyłki 1,70 zł
:Po mama opłaty odatkowe :
1 koszt listu poleconego 2,20 zł
2 koszt pobrania pocztowego 3,50 zł
3 Koszt wysyłki
1egz. - 1,70 zł
2egz. - 2,00 zł
3egz.i więcej pokrywa JPF
Ja często tam zamawiałem. Przychodziło średnio w 7-10 dni. Czasem szybciej. A tak w ogóle to dzięki za ten temat. Dzięki tobie wszedłem na stronkę jpf i zauważyłem że dodruki zrobili . W końcu mogę sobie kupić Slayers'ów i Wolf's Rain .
hmmm a ja chce Death Note ! ;/ które sie spóźnia oraz Naruciaka który też ma opóźnienie .. zamiast 2 miesięcznika jest to hmm 4 miesięcznik o_o
hmmm a ja chce Death Note ! ;/ które sie spóźnia oraz Naruciaka który też ma opóźnienie .. zamiast 2 miesięcznika jest to hmm 4 miesięcznik o_o
Oni ostatnio w kule lecą ,Naruto już dawno miało wyjść ,a z tego co wiem to możesz kupić tylko z ich strony wysyłkowo ,bo w żadnej hurtowni nieposiadają jeszcze ;/ a zakup jednego tomu w jpf'ie jest nie opłacalny A po wysłaniu kilku maili do ich siedziby dopiero za dziesiątym łaskawie odpisali mi ,że jest to spowodowane ich przeprowadzką. No ja to rozumiem ,ale oni już od ponad roku się przeprowadzają więc coś chyba jest nie tak Moim zdaniem oni się po prostu opierdalają...
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2007-06-12 07:22:15)
Kto nie chce Death Note tez czekam nie doczekanie A i Wlasnie Juz mam te Tomy :D:D Mozna zamknac temat
Strony 1