Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wnioskując po tytule , anime klimatyczne , ale tylko tyle o nim na razie wiem , a chciałbym wiedzieć więcej.Znalazłem jakiegoś torrenta w wersji od KAA , ale prędkość żałosna. Dlatego zastanawiam się: warto ściagać czy nie warto ? Na internecie nie znalazłem żadnej recenzji ( w jęz. pl ) , jak ktoś by jaką znał poprosiłbym o link , ale oprócz tego miło by usłyszeć Wasze opinie.
Tez bym z checia jakas recenzje / opinei przecyztal.
ps.. Czemu masz taka sama ksywke heheh ^^
Jak już sciągać do w porządnej wersji tym, bardziej że napisy były robione pod KAA. A torrent KAA muli a drugie źródło które upatrzyłem to gigashare , który też muli.
mozesz sciagnac tamto obczaic czy ci sie podoba i bedziesz wiedzial czy oplaca sie sciagac z torrenta
Radzę zwrócić się do Jasmine o linki na gigeshare do tego. Ja niestety nie mam ich, bo musiałem zformacić archiwum na gg.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Radzę zwrócić się do Jasmine o linki na gigeshare do tego. Ja niestety nie mam ich, bo musiałem zformacić archiwum na gg.
Tu są linki Jasmine do KAA , http://requestanime.com/?page=zz
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2007-06-09 22:26:54)
Quithe napisał:Radzę zwrócić się do Jasmine o linki na gigeshare do tego. Ja niestety nie mam ich, bo musiałem zformacić archiwum na gg.
Tu są linki Jasmine do KAA , http://requestanime.com/?page=zz
Haha ja to uploadowałem
Recka do tego anime jest na naszej www, w dziale projekty Mi się podoba, tylko czasu nie mam, żeby skończyć tłumaczenie :/
To jest chyba opis nie recenzja . A anime zacząłem ściągać i póki co zauważyłem fatalne połączenie 2d z 3d i ogólnie gównianą animacje :/.
To jest chyba opis nie recenzja
Przejęzyczenie Z gigeshare całkiem szybko się ściąga. Przynajmniej mi się szybko ściągało
Przejęzyczenie
Tu też użyłbym innego słowa .
A tym gigasharem to ja sie nie zachwycam - śr. prędkość 18kB w moim wypadku.
I ja sobie sciągnę, zobaczymy co to:)
Dzięki za link.
Strony 1