Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam takie małe pytanie, czy ktoś ma już jakies jasne info na teamt wyroku sądu w tej sprawie ? Bo to chyba powinno nas obchodzić (w końcu nas dotyczy).
PS.: załorzyłem nowy temat bo stary zamkneli
bo sie już wszystko wyjaśniło dlatego zamknęli bo ludzie z napisy org zostali wypuszczeni a sprawa ucichła
Pozdrawiam Zmora
Czyli wkrótce strona na nowo ruszy ?
raczej nie chyba widziałeś co sie pokazuje jak wpiszesz napisy.org żeby weszło na stronkę
Pozdrawiam Zmora
- Kto ma napisy do Shreka 3?
- Policja...
ale jak juz jestesmy w temacie napisy24 pzrechytrzyli prawo i oficjalnie mozna sie resjestrowac i sciagac suby!teraz policja nie wezmie sie za nich bo dzialaja zgodnie z prawem! ale z tego co wiem to moga byc problemy z nowymi filmami DVD(orginale) http://www.filmweb.pl/DVD++zagraniczne+ … s,id=35515
http://www.filmweb.pl/Internauci+chc%C4 … s,id=35415
macie linki wiec poczytajcie
www.filmweb.pl - "Zagraniczne firmy zajmujące się dystrybucją płyt DVD mogą wycofywać się z Polski ze względu na nieprzestrzeganie praw autorskich w naszym kraju. "
Dla mnie moze ich nie byc, lecz wiem ze tego nie zrobia bo moze u nas prawo autorskie jest przestrzegane jak jest ( mi to nie przeszkadza) ale nie zostawia tylu potencjalnych klientow na zgube. Jesli oni znikna to i tak 3/4 Polski bedzie ogladac nowosci na kompie lecz bez lektora/dubbing-u bo zalatwia sobie u kolegi ktory sciagnie z innego kraju w kopii DVD. Nasz kraj nie jest maly a ludzi jest duzo ktozy chca miec w swoich domowych zbiorach ciekawe/wyjatkowe tytulu, lub poprostu nowosci.
Cytat z basza:
"<Mario Wczoraj zamknęli napisy.org
<Mario> i właśnie czytam sobie komentarze do tego
<Mario> c4 - "Zatrzymanych 9 osób - to teraz nie będę się już bał wyjść nocą do parku... teraz czuję się o wiele bezpieczniej !!!"
<Mario> lll - "gang tłumaczy zatrzymany, jesteśmy bezpieczni !!!!!! współpracowali z niemiecką policją, żeby ująć gang tłumaczy... szkoda ze nie z FBI czy NATO"
<Mario> żebro - "Ci Panowie nikogo już nie zabiją!!"
Strony 1