Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, zapraszam na stronę Osuwari Team www.osuwariteam.prv.pl - grupy robiącej polskie hardsuby
Zakładam tutaj ten temat na wzór innych grup fansuberskich Będziemy dodawać informacje o nowych epkach przez nas wydanych oraz informacje o projektach, planach itp.
Ostatnio edytowany przez Osuwari (2007-06-25 17:37:41)
Hej czy "Osuwari" nie oznacza czasem - siad:DD
oznacza XD nazwa jeszcze z czasów, kiedy Inuyasha było topowym anime
PS - świetny avatar :]
macie rawy od l33t-raws?? moglibyscie pomóc dosedowac 20 i 21 Epkiem?
a co do samych hardusbów... uwazam ze zdecydowanie lepiej bylo by je wydac jako mkv i softsub.
[do 13 epa mam w 1440x810] ale brakuje mi 20,21 epka, bardzo prosilbym o seedowanie [l33t-raws]
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2007-06-14 18:56:46)
narazie bierzemy z l33t raws, potem pewnie z tv-tokyo, bo mają ładne, duże rawki ale dopiero od 27 epka
planujemy także Devil May Cry
Widzę, że będzie ostro z tym anime. Każdy chce to tłumaczyć i robić hardki. xD
No i życzę powodzenia i wielu zakończonych projektów.
narazie bierzemy z l33t raws, potem pewnie z tv-tokyo, bo mają ładne, duże rawki ale dopiero od 27 epka
No l33t też pewno ma rawy zgrane z tv-tokyo:) Czytałem na anfo, że troche jakość ludziom tam nie pasiła, oni zresztą tam tylko narzekają:P Ale jeśli zamierzacie poprawiać epy 1,2,3 (lepsza jakość obrazu), to możecie śmiało wykorzystać upscale w HD (1280x720 czy 1440x810) i powiedzmy zmniejszyć je do 704x396:)
A jak już (chyba) pisałem, powodzenia.
Podejście no #2 ^^
Już gdzieś to pisałem to i tutaj napiszę również życzę powodzenia w robieniu hardków...
Ściągnąć ściągnąłem już jakiś czas temu, ale jakoś nie obejrzałem jeszcze... praca daje w kość... :]
Jak tylko to zrobię z pewnością co nie co napiszę o relkach na waszym forum wszak się już zarejestrowałem... :]
~Osuwari (hmm będę chyba pisać Akamru ;p), a tam od razu pełno... po prostu lubię sobie tak pozwiedzać co nie co ^^
Czytałem na anfo, że troche jakość ludziom tam nie pasiła, oni zresztą tam tylko narzekają
Nie tylko, ale prawdą jest, że nie ma takiego rozplywania sie i uwielbiania tych, co cokolwiek robia, bez wzgledu na jakosc tlumaczenia.
hmm, ja bym powiedziała, że nie narzekali tylko powiedzieli co możemy poprawić. A o to chyba chodzi, żeby pomagać nowym się poprawić No w każdym razie teraz już jest chyba dobrze ^^'
@Isao --> pisz Akamaru... Osuwari jest, bo ktoś już ma tutaj nicka Akamaru >_>'
pierwszy epek Devil May Cry do ściągnięcia na stronie
zglaszam problem z downloadem 1 epka D.Gray-man, error 404
edyta
coz tak to jest, jak sie 5 min po otworzeniu oczu sciaga anime :]
Ostatnio edytowany przez lukio (2007-06-20 10:42:38)
zglaszam problem z downloadem 1 epka D.Gray-man, error 404
podpisuje sie pod tym
W DGM mieliśmy lekki zastój, ponieważ czekamy na rawki DOBREJ jakości od naszego raw providera . Skrypty do następnych epków już prawie gotowe, jak tylko przyjdą rawki to ruszymy pełną parą . Pierwszy epek narazie niedostępny
Czytajcie to co na stronie pisze
ah sorry
dostępny jest już Devil May Cry 01v2 - poprawione błędy, timing, zrobiony dźwięk w AAC i kilka innych rzeczy
PS - DGM epki 1-3 na razie niedostępne, więcej informacji na stronie.
rawy powinny juz u was byc, napisz mi tutaj czy dostalas je?
Hybrid XD pisałam ci już 3 razy na ircu, że TAK! XDDD Dzięki
Hmm w waszym DMC jakoś głos postaci mi był kiepsko słyszalny ale to albo mam coś ze słuchem albo tak poprostu jest;P całą game wybuchów wystrzałów i dzwieków pobocznych słyszałem ale głos niekiedy był nie slyszalny nawet dla mojego psa xD(naprzykład"Następnym razem jak będziesz otwierać bar pamiętaj dodać do menu deser truskawkowy":P)
Hatake napisał:Czytałem na anfo, że troche jakość ludziom tam nie pasiła, oni zresztą tam tylko narzekają
Nie tylko, ale prawdą jest, że nie ma takiego rozplywania sie i uwielbiania tych, co cokolwiek robia, bez wzgledu na jakosc tlumaczenia.
No to wiem:P Ja tak mówię, bo imo jakość aż taka kapiasta nie była i dało się spokojnie obejrzeć, chyba, że ktoś z 10 cm ogląda na tv hd albo monitorze lcd:P
khadzad - mixerem zrób downmixa, bo to 5.1:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-06-25 19:53:28)
Strony 1