Nie jesteś zalogowany.
niedawno zapodałem sobie notebooka jak wiadomo na matrycy 15,4` rozdziałka jest taka 1280x800
ale mój telewizor maxymalnie łapie rozdziałke 1024x768 wiec nie ma miejsca na cały pulpit i muszę myszką przesuwać żeby pokazały sie niewidoczne boki.
sprawa wydaje sie prosta niby zmienić na laptopie rozdziałke na 1024x768 i będzie git otóż nie, ponieważ wtedy mój pulpit wygląda strasznie naciągnięty i w ogóle lipnie więc moje pytanie brzmi tak jak ustawić parametry w karcie tak żeby na laptopie była 1280x800 a na tv 1024x768 jednocześnie bez ciągłego zmnieniania ??
lub tez czym to ustawić ??
moja karta to ATI Mobility Radeon X1600 256mb
może ktos z was miał i rozwiązał już podobny problem
help
temat pojdzie do kasacji
edit: jak ktos sie spytal czy by mu ktos nie polecil aparatu cyfrowego to od razu skasowano temat, czyzby moderatorzy wymiekli
Ostatnio edytowany przez shinma (2007-06-19 18:27:00)
A nie można w sterach grafiki ustawić profilu na TV?
dlaczego do kasacji, przeciez normalnie sie zapytal, a co do pytania to chyba sie tak nie da ale ja sie nie znam
dlaczego do kasacji, przeciez normalnie sie zapytal, a co do pytania to chyba sie tak nie da ale ja sie nie znam
To jak się nie znasz to po co odpowiadasz? Nie rozumiem
A co do pytania - wystarczy trochę samemu pokombinować (coś wiem o tym ) U mnie są dwie możliwości wyboru.
Wszystko powinno dać się obsłużyć w sterownikach, przynajmniej u mnie na Intel'u tak jest
Poszukaj na jakimś forum ATI, może ktoś miał już podobny problem.
A nie można w sterach grafiki ustawić profilu na TV?
no własnie strarałem sie zmieic ale zawsze zmienia sie na obydwu wyświetlaczach
był kiedyś taki program do obsługi karty tv jak myślicie może da rade i może ktoś zna nazwę ??
no wykombinowałem tylko tyle jak to szybko zmienic ale w dzisiejszych czasach myslałem ze to będzie prostsze
oczywiscie gdybym miał panoramiczny telewizor było by po kłopocie
dobra znalazłem to był TV tool zaraz poszperam w opcjach
ps. nie wiedziałem ze obraz z ati jest lepszy niż na GF
(zawsze maiłem amd+GF ale tym razem zapodałem Intel+ATi i jestem zadowolony przynajmniej widać obraz w małym oknie z filmem czego od dawna nie było w ge-force )
eeee tvtool
podobno tylko do gf'a
no lipa na razie jeśli ktoś sobie coś może przypomni zanim temat zaginie to nadal proszę o pomoc
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-06-19 18:57:37)