Nie jesteś zalogowany.
Miejsce: Warszawa, Kino Femina
Kiedy: sobota 30 czerwca od 22:30
Więcej info tutaj: >>KLIK<<
Obecność: Obowiązkowa
Wybiera się ktoś?
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Dlaczego wszystkie fajne impry są organizowane tak daleko jak by to było coś organizowane od 1-50km to bym przyjechał ale nie musi być około 300km ;(
Z Poznania trochę daleko mam więc też nie bardzo.
za daleko[placze][placze]
ja moge sie zabrac z kims jak bedzie z lodzi jechal ^^
1. Za daleko.
2. Wole jechać na Doji niz tam.
3. Gdyby puszczali jeszcze coś ciekawego, a tu film ktyry wydało A-P + 2 jakieś badziewia
4. Takie "noocki" to ja od 7 lat indywidualnie robie u siebie na chacie.
IMO nie warto[papa]
aaaaa mieszkam parę przystanków od Feminy i z chęcią bym poszła :D
WooHoo!
Najprawdopodobniej będę ;D
1. Za daleko.
Nie jedź.
2. Wole jechać na Doji niz tam.
Ależ proszę bardzo.
3. Gdyby puszczali jeszcze coś ciekawego, a tu film ktyry wydało A-P + 2 jakieś badziewia
Cóż, ja tych tytułów jeszcze nie widziałem i chętnie obejrzę (zwłaszcza, że jest okazja zobaczenia tego na dużym ekranie - co nie tak często w końcu u nas się zdarza).
Oceny z anidb mówią same za siebie:
Saiyuki Requiem - 6.76 (220 votes)
Shoujo Kakumei Utena - 7.05 (324 votes)
Agito Srebrzystowłosy - 7.26 (555 votes)
4. Takie "noocki" to ja od 7 lat indywidualnie robie u siebie na chacie.
W takim razie nie będę Cię odrywał na siłę... miłego oglądania.
IMO nie warto[papa]
Nie warto, co najwyżej słuchać Twojego zrzędzenia...
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Mnie niestety nie będzie, a żałuję, bo z chęcią bym obejrzał...
Dokładnie, jak by puścili junkers come here + kenshin oav to bym rozważał opcję wyjazdu
[cytuj]Cóż, ja tych tytułów jeszcze nie widziałem i chętnie obejrzę (zwłaszcza, że jest okazja zobaczenia tego na dużym ekranie - co nie tak często w końcu u nas się zdarza).
Oceny z anidb mówią same za siebie:
Saiyuki Requiem - 6.76 (220 votes)
Shoujo Kakumei Utena - 7.05 (324 votes)
Agito Srebrzystowłosy - 7.26 (555 votes)[/quote]
Dlatego napisałem, że tylko jedna pozycja jest warta obejrzenia (Agito - wydanie Anime People rlz). Saiyuki to mi sie z pedałami kojarzy, a Utena z paniami kochającymi inaczej - zatem opinia poparta znaczacymi argumentami. Jak ktos lubi takie anime to niech oglada... trzeba byc "tolerancyjnym" xD .
[cytuj]W takim razie nie będę Cię odrywał na siłę... miłego oglądania.[/quote]
Przynajmniej święty spokój mam xD a do kin niezbyt lubie chodzic (ciekawe dlaczego? xDDDD )
[cytuj]Nie warto, co najwyżej słuchać Twojego zrzędzenia...[/quote]
Auauauaua... nie wiedziałem ze wyrazenie opini to jest zrzedzenie... przynajmniej ja poparlem ja kilkoma argumentami .
Gdyby to bylo trójmiasto, i puszczali cos ciekawego to bym sie zjawil... moze.
AAA... i zapomnialem napisać:
5. za drogo ;] (za 25 zeta to mam 2 dni na jakims komencie, i to ostrej jazdy, a nie tylko gapienia sie w ekran... aaa... ponoć zapewniaja zarcie jakies... hmm... pewno dzadza mala paczke chipsów z biedronki i tyle.
Cóż... milego "seansu" dla tych co jada, ida itd.
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-06-24 01:01:27)
Czy to nie będzie w trakcie trwania avangardy?
ja odpadam - będę na telepie i doji
za daleko
Tandem HQ bardzo poważnie się nad tym zastanawia Jeżeli nic się nie wtryni w nasze plany, to będziemy tam
~khadzad, no co ty, przecież pęknięte gumy są wszędzie, możesz wyskoczyć w każdym miejscu świata
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-06-24 02:20:20)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Według ostatnich doniesień PAP będziemy tam na pewno:D
Za daleko i drogo, dodatkowo, przeciętne tytuły, a siedzieć całą noc nie zamierzam:P
Poza tym, kina polskie ssą, nie wiem jak w Warszawie, ale u mnie i okolicach tak.
PS: Hiroyuki - nie przesadzasz?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-06-24 03:36:55)
przyznam sie szczerze, ze na dobra nocke z anime bym sie wybral ale: to co wybrali niebardzo mi podchodzi. Srebrnowlosego ogladalem i nie jest to to co tygryski lubia najbardziej, a pozostale tytuly tez nie podchodza. Poza tym nie chce zrzedzic, ale jakos tak krucho z kasa.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
[cytuj]każdy widz otrzyma od kina darmowy "posiłek regeneracyjny" (bez wkładki mięsnej)[/quote]
ROTFL co to jest wkladka miesna ??
fajnie pewnie bedzie
ara ara...