Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Znane również jako Dark Crimson wie ktoś skąd wziąść?
Nie istnieje takie anime .
Pewnie... ja mam =D
Yang: A ty widzisz w jakim to jest dziale?
Tak, teraz widzę. Tak to już jest, jak się otwiera kilkanaście stron i na szybko je przegląda . Zresztą czy ja napisałem nieprawde? Anime nie ma, a manga to tylko 3 tomiki .
No prawde napisales, ale jakos tak wyrwales z kontekstu. Macia sie pyta o mange, a ty walisz ze nie ma anime :]
ooo :] A wysłałbyś mi to na maila? *-* Wiem żę dużo zajmuje ale możę po troszeczku by się udało ;P
To teraz widzisz, jaki ja jestem dalekowzroczny. Ktoś by potem stwierdził że fajna manga i by się zapytał czy jest do tego anime, no to odpowiedź już by miał .
A tak na poważnie, to tak jak napisałem, nie patrzyłem na dział. A po tytule i treści posta nie da rady ustalić że chodzi o mange. A że postów pytających się "skąd wziąść dane anime" jest od groma i ciut ciut, to już z przyzwyczajenia uznałem że chodzi o anime .
No pewnie, ja też mam. Na papierze, format trochę większy od zeszytowego, ładnie wydane, jest tylko jedno ale... jest po niemiecku . Jak na dzień dzisiejszy, posiadam trzy tomy. I z pewnością każdy tom trochę mnie kosztował.
Tylko po co ci to? Owszem, prawie ciągle latają po stronach gołe panienki (oczywiście typowa kreska Satoshiego Urushihary), ale sama fabuła jest przeciętna.
PS: Ja to znam pod tytułem "Vampire Master - Crimson Mist"
Czyli przejżałeś jeden tom jakiejś mangi Urushihary, a widziałeś wszystkie? Ja widziałem tylko 2 tytuły wydane w polsce i ciągle mi się mylą ze sobą, bo w obu było to samo. Ale z tego opisu wynika, że znów jest to samo. Chociaż plastic little miało najodpowiedniejszy tytuł, czyli platikowe małe półnagie panienki .
Po prostu moja dziewczyna jest wielką fanką Satoshiego i po prostu chce mieć wszystko nie dlatego, że latają tam gołe babki, a Vampire Maste ma po japońsku, a chciałaby po angielsku przeczytać, żeby coś zrozumieć :]
Strony 1