Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
jakiegoś dobrego filmu Anime ^^ Najlepszy jaki dotychczas widziałem to Vampire Hunter D - Bloodlust... Oczywiście starajcie się nie dawać mi filmów które toczą się pomiędzy pewną Serią. Klimat nie musi być podobny do w/w.
Ostatnio edytowany przez Tion (2007-08-18 00:24:07)
Perfect Blue - IMO bardzo dobry horror psychologiczny.
"Skazany na zajebistość"
jakiegoś dobrego filmu Anime ^^ Najlepszy jaki dotychczas widziałem to Vampire Hunter D - Bloodlust...
Tego samego reżysera Ninja Scroll. Kinówka. Wersja, ma się rozumieć, nieocenzurowana.
Déjà vu?
Ze swojej strony polecam: 5cm, Toki wo Kakeru Shoujo, Beyond the Clouds, Akire, Księżniczkę Mononoke i oczywiście Interstelle 5555
My Neighbor Totoro, Grave of the Fireflies, Jin-Roh, xxxHolic - The Movie - A Midsummer`s Night Dream, Brave Story.
To mi przyszło na myśl:)
polecam AniDB.net
Ja polecam Howl's Moving Castle
fillip75 - jak Ci się nie podoba to nie czytaj, a tak dla przyzwoitości jak nic nie wnosisz do tematu to zamilcz -_-
sorry chłopaki, ale żadnych okruchów życie/dramatów itp ^^ i tak jak moge dać swoje wymagania... to kreska podobna do VHD-BloodLust ^^
Ostatnio edytowany przez Tion (2007-08-18 01:34:43)
Jak wyżej "Ninja Scroll"
Jeśli Ci się podobał Bloodlust, to może Blood the Last Vampire Ci też do gustu przypadnie, choć kreska jest inna. W sumie najbardziej zbliżoną ma faktycznie Ninja Scroll, którego również polecam gorąco.
BTW Perfect Blue - wypasik:P
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Odpowiedź jest prosta i krótka - kreska w VHD jest typowa dla Kawajiriego i obecna generalnie we wszystkich jego filmach (w każdym razie tych, które widziałem). Poszukaj sobie filmów tego pana i już.
I po raz setny proszę o sensowne nazywanie tematów (najłatwiej się później szuka wyszukiwarką).
Highlander - The Search For Vengeance - kreska baaaardzo podobna...
Strony 1