Nie jesteś zalogowany.
Witam...
W sumie wiem, że jako moderator niewiele udzielałem się jawnie na forum (więcej trochę pracowałem przy sprzątaniu i poprawianiu błędów), ale uznałem za stosowne poiformować, że odchodzę z tej funkcji. Nie miałem wiele czasu z powodu znalezienia swojej drugiej połówki Potem zaś moje zainteresowania zeszły na trochę inne tory. Już nie interesuje mnie tak bardzo tłumaczenie, jak i samo anime i manga (co nie znaczy, że nie oglądam). Odchodzę na urlop również jako tłumacz i obecnie będę pracował jedynie jako korektor w grupie Anime Garden. Jeśli kiedyś w przyszłości znów najdzie mnie ochota, wena - czy jak to nazwiecie - na tłumaczenie, na pewno wrócę. Obecnie jednak, nie będę ściemniał, po prostu opuściły mnie chęci. Postanowiłem poświęcić się mojemu nowemu hobby jakim jest rysunek, fotografia i photoshop i doskonalić się w tych dziedzinach. Moje wypociny mozna obejrzeć tutaj.
Na forum zapewne będę się pojawiał raz na jakiś czas. Odchodzę tylko jako moderator.
Pozdrawiam
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ozzz, następny... Powodzenia przy nowym hobby
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-08-30 12:40:16)
"Skazany na zajebistość"
Widzę, że nie tylko mi zmieniają się zainteresowania. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Do zobaczenia. Fajny z Ciebie chłop.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Kiedy wlazłem na ansi pieć minut temu i zobaczyłem #Wanderer na "online na forum", pomyślałem #Gracola już nie ma. Ciekawe czy wybiorą nowego modka?..
A tu wtem takie wieści... Następny odchodzi.
3maj sie;)
btw, to teraz już tylko #Freeman i #Suchy zostali w drużynie?[mruga]
EDIT
~Zjadacz, w tym samym momencie przeleciał mi on przez myśli! Ubiegłeś mnie zanim zedytowałem posta. Bez kitu:D
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-08-30 12:48:40)
I Suchy
"Skazany na zajebistość"
I Suchy
I Beavis. Pewnie dostanie szerszy zakres zadań.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Toż to już jakaś epidemia
Bywaj nam Wanderer, dzięki za Twoją dotychczasową pracę i fenomenalne tłumaczenia... będzie mi tego brakowało
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
@Wanderer, dzięki CI za za moderowanie, "piekielną dziewicę", a przede wszystkim za "Kare Kano", wszystkiego NAJ i gromady dzieci:P
i gromady dzieci:P
Lol.
Swoją drogą rzeczywiście, jest jeszcze Beavis. Mógłby dostać teraz szerszą gamę zadań, bo dobry jest.
"Skazany na zajebistość"
Moda zapanowała jakaś na odchodzenie czy co... No nic, powodzenie na nowej, przynajmniej w części, drodze życia
Powodzenia Wan:] Nowe hobby jest nawet ciekawsze od subowania:D Więc od czasu do czasu zerknę na twoje 'wypociny':]
Ojjjj Źle się dzieje w państwie animesubowym! Widać, że coraz więcej ludzi zmienia zainteresowania i znajduje swoja druga połówkę (pierwsza już wypita xD). No nic... szkoda, bo tłumaczenia miałeś bardzo dobre. No, ale widać było, że twoja aktywność zmalała w ostatnich miesiącach, więc taka decyzja była tylko kwestą czasu. Trzymaj się i jeźdź na konwenty! I czasem nie zagiń bez wieści tak jak Yang
PS. Coraz mniej aktywnych użytkowników, coraz więcej trolli, ehhh źle się dzieje, oj źle...
papa... lubiłem twoje skrypty <papa>
"Coś się z fanami dzieje...Niedobrego!!...nie mają za grosz poczucia obowiązku...ludowego"xD
Powodzenia Wanderer , szkoda ale tak to już jest
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Wan - wreszcie Przecież dawno mówiłem, że to w końcu zrobisz.
tylko nie zrezygnuj też z jazdy na konwenty widzę cię i 'twoją połówkę' [jak tak to świetnie!] na BACE
szkoda, że nie było cię na pierniku. Znacznie lepszy niż doji.
a tymczasem dalej ryzuj facetów w damskich ciuszkach
Swoją drogą rzeczywiście, jest jeszcze Beavis. Mógłby dostać teraz szerszą gamę zadań, bo dobry jest.
Chyba w drapaniu się po plecach.
Wandiemu na drogę serdeczna ciężka ręka z całej pety w krybony (plery) się należy. Swoją przynależnością do składu nie zaniżał, o ile wiem, standardu.
Natomiast przyszłość maluje się w cokolwiek nieciekawych barwach.
Powodzenia w aktywnościach więc.
Nota bene, gołąbki całkiem udane (o ile to gołąbki a nie sokoły np, bo trudno wyczuć). I kazamaty noir też całkiem dorzeczne. Trzymam kciuki.
Powodzenia na nowej drodze życia
Niestety tak to juz jest, jedni przychodza drudzy odchodza. @Wanderer dzieki za wszystko i powodzenia