Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Na jednej stronce przecytałem ze ma wyjść Samurai Champloo na PS2 i ma być na podstawie anime.
Ma też wyjść bijatyka Bleach DS: Souten ni Kakeru Unmei na konsole Nintendo DS (premiera w japoni 26.01.06r.)
Firma Bandai szykuje sie do wypuszczenie gry Inu Yasha, będzie to bijatyka 3D na konsole PS2.
Na PS2 ma wyjść także bijatyka Naruto: Narutimet Hero 2.
m_jay>>>To zagraj w "Chronicles of Riddick:Escape From Bucher Bay" . Pozatym gry na podstawie anime sa całkeim niezłe
Najlepsza gra na podstawie anime to : Z.O.E.II na ps2 polecam
...
Bleach na PS2 rulez!!!
czekam aż ps2 wróci z naprawy i sobie pogram w bleacha ;P
Jak dla mnie najlepsze gry na podstawie anime to DBZ:budokai 3,Naruto 2, bleach -taki sobie 0 łabuły i mała kombinacja ciosów,ZOE II-świetna gierka polecam,oraz całkiem niezłe są też gry Full Metal Alchemist.
każdy tak zaciekle mówie o grach na ps2,a ja takowej nie mam:( zawsze chciałem w budokaja,bleacha bądź naruto pyknąć i poczuć sie jak bym anime oglądał[wstyd] .Właśnie oglądałem reklame w tv ze jest do kupna w media markt na raty ps2 (10x65zl)nie wiem czy to się opłaca i jeśli ktoś się zna na konsolach mógłby powiedzieć czy można plejaka;] przerobić?
no w bardzo prosty sposób i nie przerobić a dokupić swap magica 3.6 plus za 70 zł i włala piratki chodzą bez potrzeby przerabiania konsoli przróżnymi mod-chipami zobacz sobie na allegro tam wszystko znajdziesz co i jak
No to prawda tyle ,że na sw 3.6 nie wszsytkie gry działają i sposób urzycia jest trochę denerwujący.
Strony 1