Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W dodatku telewizyjnym do Gazety Wyborczej możemy odnaleźć artykuł poświęcony temu anime. Co ciekawsze znalazło się także na okładce owego dodatku.
Więcej można znaleźć na ACePie, a w komentarzu Użytkownika biB linki do samego artykułu i okładki.
Nadmienię też o fakcie, że JPF rozważą wydanie mangi, o czym wspomniałem w innym temacie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Bardzo dobrze . Niech ludzi mowia o anime , wlasnie o to chodzi!!:D
Szczerze mówiąc - wiedziałem że tak będzie, zastanawiałem się jedynie kiedy. O Gilgameshu napisali, o Fullmetal Alchemist też, a mieliby nie napisać o takim hicie jak Bleach? Jedynym zaskoczeniem jest dla mnie to, że Bleach widnieje na okładce, co mnie oczywiście bardzo cieszy[yahoo].
Aż normalnie trzeba będzie wziąść ten dodatek jutro i zachować dla potomnych
Za miejsce na okładce się chyba płaci, wątpię żeby wynikało to z uznania red. naczelnego dla bleacha. Zresztą zamiast zakładać osobny temat można było wrzucić ten post do tematu "Bleach w Hyperze".
Bardzo dobrze . Niech ludzi mowia o anime , wlasnie o to chodzi!!:D
Właściwie - po co mają mówić? My mission saves the world?
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-09-16 15:57:25)
"(...)I co za tym idzie, obowiązki: przenoszenie duchów do Nieba oraz walkę z umarłymi zamienionymi w demony."
I skąd oni te demony biorą ;D
Ostatnio edytowany przez Zaraki san (2007-09-16 16:27:35)
Zresztą zamiast zakładać osobny temat można było wrzucić ten post do tematu "Bleach w Hyperze".
Zgłoś Moderatorom. Niech Oni rozstrzygną. Ja nawet nie będę tłumaczył, czemu zrobiłem tak, a nie inaczej.
Miałem tu napisać coś odnośnie samego artykułu (czy mnie przekonuje, czy nie), ale jakoś chęci mi odeszły.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Tomir napisał:Bardzo dobrze . Niech ludzi mowia o anime , wlasnie o to chodzi!!:D
True True...
Masz tutaj świętą rację obi
btw. Widzieliście kto jest autorem artykułu?
btw. Widzieliście kto jest autorem artykułu?
Pewnie nie On[hehe]
Obiwanshinobi napisał:Tomir napisał:Bardzo dobrze . Niech ludzi mowia o anime , wlasnie o to chodzi!!:D
True True...
Masz tutaj świętą rację obibtw. Widzieliście kto jest autorem artykułu?
Taa. Michio. Jak ostatnio puścili jego artykuł w Wyborczej, to myślałem, że nikt nigdy nie spojrzę na anime. Ten artykuł... Cóż lepszy, ale do oglądania Bleacha mnie nie zachęcił.
[EDIT]Aaa... Chodzi, że M.Wiśniewski.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-09-16 21:07:27)
Strony 1