Nie jesteś zalogowany.
Witam Wszystkich,
chciałbym poinformować, że powstaje projekt radia, którego celem jest promowanie japońskich filmów animowanych poprzez puszczanie utworów ze ścieżek dźwiękowych z tych produkcji.
Radio jest ciągle w fazie testów, nie ma stałego programu, ale można już nas słuchać codziennie w godzinach od 21-24. Więcej informacji na stronie www.radio.animeon.info .
Liczymy na uwagi odnośnie tego projektu, chcielibyśmy stworzyć dobrą rozgłośnię internetową poświęconą tej tematyce a bez Waszej pomocy jest to niemożliwe.
Serdecznie zapraszam:)
Cóż, powodzenia Bylebyście nie padli zbyt szybko, tak jak poprzednie tego typu inicjatywy (i już nie ma czego słuchać). O 21. rozlukam, co tam dajecie
"Skazany na zajebistość"
Unable to open item for playback (Service Unavailable (401)):
"http://proserw.pl:9090/"
hmm to moj kopniety komp ?
edyta
umiejetnosc czytania nie jest zla ^^
Ostatnio edytowany przez lukio (2007-09-19 18:42:21)
fajnie muzyka, proponuje jakieś krótkie wiadomości na temat M&A
Unable to open item for playback (Service Unavailable (401)):
"http://proserw.pl:9090/"
hmm to moj kopniety komp ?
To dlatego, że radio działa od 21. do 24. Przynajmniej tak stoi na ich stronce.
"Skazany na zajebistość"
było by genialnie gdyby o stałych godzinach były jakieś audycje o anime (recenzje, specjalne dni o różnych tematykach itp.). Jest dużo możliwości tylko trzeba chcieć ;]
Jest dużo możliwości tylko trzeba chcieć ;]
Tylko dolicz sobie do tego, że do tego trzeba ludzi i czasu. Takich rencenzji nie może prowadzić byle kto co nawet wygadac się nie potrafi boo inaczej jaki ma sens audycja przy której słuchacze mogą jedynie sobie pospać ^^
Nie wspomnę (na swoja nie korzyść) o potrzebnym sprzęcie. Ludzi pewnie chętnych było by dużo (sam bym sie załapał na audycje). Po kastingu wybrało by się 5 spikerów którzy by od jakiejś godziny nadawali i co 30 minut coś ciekawego mówili :]. Takie RMF w wersji anime. Dla mnie bomba!
Hmmmm, a tak ostatnio myślałem coś o karierze radiowej ;]
Hmmmm, a tak ostatnio myślałem coś o karierze radiowej ;]
No właśnie, chętnych nie zabraknie.
narazie 3 min a już mi się podoba
Można pomyśleć też o shoutbox-sie[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez Michaello (2007-09-19 21:09:13)
Mogły by być tam co utwór wypisane anime z których jest muzyczka
Witam:) ciesze sie że mój pomysł cieszy sie taka aprobata wśród Was:) myślę ze wspólnie zrobimy z tego porządne radio o tematyce anime:) Jestem otwarty na wszelkie pomysły, gdyż to wy tworzycie radio dla siebie:)
Narazie projekt niczym sie nie wybija, w stosunku co prezentowaly poprzednie stacje (niektore jeszcze dzialajace).
Pierwsze co mnie irytuje to jakosc. Polecam zmiane kodeka na AAC+. Bo przy takim bitrate, to wole sobie samemu puscic mp3'ki.
To narazie tyle suchej oceny.
gracol napisał:Hmmmm, a tak ostatnio myślałem coś o karierze radiowej ;]
No właśnie, chętnych nie zabraknie.
Ale ja dopiero zaczynam w tych bajkach się orientować.
Po kastingu wybrało by się 5 spikerów którzy by od jakiejś godziny nadawali i co 30 minut coś ciekawego mówili :]. Takie RMF w wersji anime. Dla mnie bomba!
Cholera, sam bym wstąpił Niestety teraz czasu brak.
"Skazany na zajebistość"
Nom bardzo ciekawe może bym sam spróbował ale to huhu dopiero w październiku będę miał jakikolwiek czas .
btw. ~Zjadacz nie martw się na studiach jest luz będziesz miał na wszystko czas .
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-19 21:40:35)
Rico pierwsza rzecz jaką proponował bym ci zrobić to umieścić w sygnaturce tu na forum jakiś baner radia z odnośnikiem na stronkę projektu. Sprawa kolejna to że mogli byście robić wywiady np z członkami większych grup fansuberskich (polskich oczywiście ) recenzować anime itd. później, przy już dużej ilości posiadanej japońskiej muzyki zrobić muzykę na życzenie jak to jest w większości internetowych radiostacji. Ktoś podaje tytuł utworu, albo pisze, że chodzi mu o np. opening z Shippuudena a wy spełniacie takie prośby Prowadzący mógłby zapowiadać utwory (coś w stylu: "Ten kawałek to opening z jednego z popularniejszych anime, Naruto Shippuuden" ) Bo nie podając z jakiego anime jest dany utwór wcale nie zachęcacie do jego obejrzenia. Są na prawdę wspaniałe anime, które warto obejrzeć właśnie ze względu na OST.
Wydaje mi się również że coś się dzieje ci z netem, albo jeszcze to wszystko konfigurujesz, bo u mnie przerywa co jakiś czas, czasem nawet na dłużej niż chwilę
Ostania rzecz jaką proponował bym zrobić w tym momencie to zmienić "maskotkę strony" na jakąś cukierkową panienkę albo postać z jakiegoś shounena (broń boże z Dragon Balla) bo nie wydaje mi się, żeby Hamtaro zachęcił kogokolwiek
P.S. Nie wiem czemu podałem przykłady z Shippuundenem... tak wyszło