Nie jesteś zalogowany.
rexo: Kandydować może każdy, ale wybrany zostanie ten, który będzie najlepiej wg nas odpowiadał na to stanowisko. Ostrzeżenie raczej nie zwiększa twoich szans, ale to nie znaczy, że ich nie masz.
Hehe to się zgłaszam . Jako argument podaję, że nie lubie 'głupich' odpowiedzi, postów nie na temat, i zaczepnych komentarzy. Uznaję raczej, że ne ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Oczywiście to ma wyjątki . Szanse raczej mam niewielkie ale sami zdecydujecie . Zgłąszam się, gdyż lubię robić coś dla wszytskich i za free / pomagać - o czym kilka osób się przekonało.
- mieć równo pod sufitem
ten puknt wymiata:D ...i eliminuje nieznaną liczbę osób.;)
- dysponować minimum piętnastoma minutami dziennie, które mógłby poświęcić moderacji
Minimum 15 minut? Zabawnie to brzmi. Spradzanie wszystkich subów pochłania masę czasu - no chyba, że to na "odwal się" bedzie robione.
Dodałbym do kryterii ograniczenie wiekowe z IMO oczywistych powodów, np. >16.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-09-20 13:43:58)
Zgłaszam swoją kandytature na moda
dodałbym jeszcze, by ta osoba nie była powiązana z GTW:P
No to zgłaszam się.
- Data rejestracji: 2006-04-08 i "jakaś" tam aktywność w komentarzach i na forum jest.
- Obiektywizm - jest (choć to pojęcie względne).
- Tworzę napisy, więc się trochę na tym znam.
- Równo też chyba mam, aczkolwiek tata, gdy budował mój pokój, miał uszkodzoną poziomicę - ponoć, więc głowy nie daję, że sufit trzyma poziom.
- Kultura też jest. (Mam Cyfrowy Polsat, więc TVP Kultura czasem gości na moim ekranie)
- 15 min też jest, ba nawet więcej, w każdym razie moderowaniu zamierzam poświęcić więcej niż 15 min.
- Ostatni warunek też spełniam (subedit, aegisub i jakieś doświadczenie też mam).
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-09-20 15:44:44)
Można później pomóc przy selekcji?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Wymagania:
Kandydat(ka) musi:
- być związany(a) z ANSI co najmniej pół roku (przejawiać jakąś aktywność na forum/w komentarzach)
- być obiektywny(a)
- wykazać się biegłą znajomością popularnych formatów plików zawierających tłumaczenia (mDVD, TMP, SRT, SSA, ASS, MPL) - wiedzieć jak się robi napisy
- mieć równo pod sufitem
- posiadać kulturę osobistą na przyzwoitym poziomie
- dysponować minimum piętnastoma minutami dziennie, które mógłby poświęcić moderacji
- mile widziane doświadczenie na scenie fansuberskiej i znajomość popularnych programów ułatwiających wykonywanie tłumaczeń (np.: Sub-Edit)
Wyeliminowany na starcie >.<
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-09-20 16:34:54)
No tak, 87 lat... cóż, ludzie w tym wieku mają różne problemy ^^.
Ja bym proponował demokratyczne wybory z tymże, że redakcja licz się za trzech
Może jakaś koalicja
Minimum 15 minut? Zabawnie to brzmi. Spradzanie wszystkich subów pochłania masę czasu - no chyba, że to na "odwal się" bedzie robione.
Zgłoszeń do napisów jest kilka dziennie (nie wiem nawet dokładnie, musiałbym Suchego zapytać ) a na sprawdzenie tych kilku zgłoszeń 15 minut starczy ...choć fakt, że wymienienie tak znikomego przedziału czasu było w sumie zbędne
dodałbym jeszcze, by ta osoba nie była powiązana z GTW:P
Ja bym proponował demokratyczne wybory z tymże, że redakcja licz się za trzech
Podziału na równych i równiejszych nie chcę, a na przykładzie naszego kraju widać, że większość nie ma racji - dlatego Moda wybierze Redakcja
Imperare sibi maximum est imperium
ewentualnie dyskwalifikowaćc kandydatow ?
Na tym polega ta selekcja.
skoro tak...to:
osob z warnem bym nie rozwazal, skoro go maja, nie umieli sie zastosowac do regulaminu, a ciezko zeby takie osoby takowy egzekwowaly
Ostatnio edytowany przez lukio (2007-09-20 18:32:13)
Winged napisał:Można później pomóc przy selekcji?
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-09-20 18:02:46)
lukio napisał:Winged napisał:Można później pomóc przy selekcji?
Ja chciałem tylko, żebyście zobaczyli, że pod avatarem nie mam już 19 lat. :/
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
ile osób mnie wyśmieje jeśli zgłosze swoją kandytature ??:D
ile osób mnie wyśmieje jeśli zgłosze swoją kandytature ??:D
A ilu jest użytkowników ANSI?
Imperare sibi maximum est imperium
@Kane jesteś okrutny xD