Nie jesteś zalogowany.
Zdecyduj się
Myślałem, o czymś inteligętnym, co będzie mogło porównywać napiski, niezależnie od formatu . Coś co było by przeznaczone wyłącznie do napisów.
Kiedyś może o tym pomyślę, ale nie wiem czy będę miał czas ^^.
Do sprawdzania plagiatów, można zrobić prosty program, który będzie porównywał je ^^ i pokaże ile % jest identyczne.
Przyznaję też bez bicia i cienia złośliwości , że twoja sygnatura rozbraja mnie za każdym razem, gdy na nią spojrzę
Przyznaję też bez bicia i cienia złośliwości , że twoja sygnatura rozbraja mnie za każdym razem, gdy na nią spojrzę
I bardzo dobrze . Chyba lepiej śmiać się niż płakać ?
Poza tym, czy prosty program nie może być inteligętny? Chyba nie robiłeś nigdy dość złożonego .
Freeman napisał:Przyznaję też bez bicia i cienia złośliwości , że twoja sygnatura rozbraja mnie za każdym razem, gdy na nią spojrzę
I bardzo dobrze . Chyba lepiej śmiać się niż płakać ?
Poza tym, czy prosty program nie może być inteligętny? Chyba nie robiłeś nigdy dość złożonego .
Odnoszę wrażenie graniczące z pewnością, że nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi i to w obu punktach Niech i tak będzie
edit:
Nie no coś ty, potrafię jeszcze z czyichś błędów płakać.
edit2:
Dziękuję, nawzajem
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-09-23 21:28:43)
Wytłumacz mi z chęcią posłucham.
Może być na pm .
edit:
Jak widać potrafisz się Tylko śmiać z czyichś błędów .
Jak zwykle, dyskujse z tobą są bez sensu .
Nie ma za co .
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-23 23:48:28)
Dobra, niech będzie, że się zgłaszam, choć i tak mam swoje typy na zwycięstwo.
hmm to ja się też zgłaszam, ale to raczej tylko po to żeby jakaś niewiasta wzięła udział, bo w sumie i tak widzę lepsze typy na moda
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Dobra konkurs skończony ja wygrałem xD prawda @kane?:P
Dobra konkurs skończony ja wygrałem xD prawda @kane?:P
chciałbyś. W marzeniach. @Kane wybierz Arrego lub lb3333
khadzad napisał:Dobra konkurs skończony ja wygrałem xD prawda @kane?:P
chciałbyś. W marzeniach. @Kane wybierz Arrego lub lb3333
Małe sprostowanie, Kane wybierze tego, kogo uzna za odpowiedniego na to stanowisko. Chociaż jakieś dziwne przeczucie mam, ze khadzad się do ostatecznego etapu nie zakfalifikuje ;]
BTW, Khad, przy wyborze na Admina też mówiłeś, ze to ty nim bedziesz...
Redakcja niech inwestuje w płeć piękną *_* Mod marzenie *_*
Zastanawiam się czy khadzad się w ogóle gdziekolwiek zakwalifikuje
Co do listy zgłoszeń, to proszę sie zgłąszać jeśli chcecie być modem, a nie bo "i tak nie wygram" czy też "bo nie ma żadnej płci pięknej"
Oj Suchy, to był żart, przecież jakbym nie chciała to bym się nie zgłosiła bo i po co
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Suchy jesteś okrutny;P ale ja sie jeszcze kiedyś dorobie # koło nicku xD
Suchy jesteś okrutny;P ale ja sie jeszcze kiedyś dorobie # koło nicku xD
~khadzad nie byłabym zbyt szczęśliwa mając to koło nicku, za dużo obowiązków, a po drugie nie każdy może pełnić taką funkcję
~khadzad nie byłabym zbyt szczęśliwa mając to koło nicku, za dużo obowiązków, a po drugie nie każdy może pełnić taką funkcję
mo i robisz to bo lubisz a nie bo fajnie wygląda :/
Ehh.... za marzenia nie karają , to dobrze, ponieważ ja już bym miała karę śmierci
Redakcja niech inwestuje w płeć piękną *_* Mod marzenie *_*
Dokladnie, plec piekna czyli mod marzenie :*