Nie jesteś zalogowany.
W dniach 6-7 października we Wrocławiu odbędzie się konwent B.A.K.A.. Standardowe pytanie - kogo będzie można zobaczyć? Ja będę na 90%.
"Skazany na zajebistość"
Będe na jakieś 85%
Będę na jakieś 80%
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-10-01 21:23:34)
Niestety moje szanse na przyjazd na Bake są bardzo nikłe ponieważ jestem tymczasowo spłukany
Muszę nastawić się na inny konwent w późniejszym terminie.
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-09-26 15:51:39)
Ja będe na 99% ^^
a ja - zgadnijcie
http://baka.swat.pl/- wszelkie dostępne INFO dla was w dniu dzisiejszym
Zalecam rejestrować sie i zapisywać na atrakcje
aktualizacje są przeprowadzane na bieżąco
PS: Chcecie znów spotkanie forumowe animesub/anfo - sami je róbcie
Kisiel: a ja ostatecznie 50/50
Wszystko okaże się w sobotę.
Ja też się prawdopodobnie pojawię.
a ja - zgadnijcie
http://baka.swat.pl/- wszelkie dostępne INFO dla was w dniu dzisiejszym
Zalecam rejestrować sie i zapisywać na atrakcjeaktualizacje są przeprowadzane na bieżąco
PS: Chcecie znów spotkanie forumowe animesub/anfo - sami je róbcie
Czemu nie ma żadnych informacji o animcach jakie się pojawią na konwencie?
Ja bede na 75%:)
Przeczytałem program i jestem w szoku. Naprawde wiele atrakcji, zapowiada sie super. Szkoda że niemam ani za co jechać, ani z kim, i wogóle wszystko przeciwko mnie ;p Troche szkoda bo jeszcze nie byłem na tak wielkim konwencie, no ale może jeszcze będe miał okazje.
Czemu nie ma żadnych informacji o animcach jakie się pojawią na konwencie?
Bo ja się tym zajmuję?
Spokojnie w ciągu najbliższych dni pojawi się o tym info
Osobiście ja na konwentach nigdy nie oglądam anime - jest i tak zbyt dużo na raz atrakcji bym się potroił i nie starczy czasu na wszystko a nawet nie poszedłbym zobaczyć anime
Je mogę mieć zawsze z bez problemu internetu.
AceMan - jak wpadniesz lub ktoś z AMVcp to weźcie ze sobą trochę teledysków
[mimo, że teraz ściągam je jak szalony ]
99% , tyle ze z piatku na sobote, w Bunubie w Poznaniu jest BABEL SOUND CLASH 2007 czyli POJEDYNEK LOKALNYCH SOUND SYSTEMÓW xDDD i pewnie nie wróce do domu spac
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Odświeżam, może coś sie zmieniło, ktoś zdobył fundusze etc. Sam raczej będę choć nie ukrywam, że szukam kogoś do towarzystwa(choćby na miejscu) ale, jak sadze, z tym raczej nie będzie problemu:)
Ja sie mocno zastanawiam, czy pojechać. Serce mowi tak, ale rozum przypomina jaką porażką była Baka w tamtym roku...
Będę na 99%
Teraz inna ekipa robi z tego co wiem:P Ja niestety nie bede:) Mam w pt Garażowke a w sob Koncert;P
Będę na 100%
Kisiel: przywiozę 1-2 DVD.