Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Będę na 100%
Będę na jakieś 8%:D
Lepszy rydz, niż zero...:)
Będę na 100%
Kisiel: przywiozę 1-2 DVD.
okej, super
czyli będę miał murzy... ee pomocnika do chill-out'a
btw. mój sprzęt tam będzie więc pilnować jak oka w głowie!
A ni będzie jakiegoś konwentu w Stolicy:D wrycie Tu jestem i poznałbym ludzi:D
A ni będzie jakiegoś konwentu w Stolicy:D wrycie Tu jestem i poznałbym ludzi:D
Grudzień - Waraszawa - Echikon 3 - Christmas Party [mikołajki]
zero intuicji czy nieznajomość kalendarzu acepa i tym samym fandomu?
Miłej zabawy życzę
Ja się w tym roku nie pojawię - zmęczenie po niedawnej podróży + masa spraw do załatwiania.
Kisiel kiedy będzie dostępny film z BAKI
Cos slyszalem, ze filmik z cosplay'u mial byc na stronie anime.com.pl dzis, ale niestety go tam nie ma. To samo tyczy sie zdjec. Moze gdzie indziej filmik "przeciekl"? Jak tak to prosilbym o zapodanie linku, bo fajnie to wyszlo (mam nadzieje, ze kamera wszystko uchwycila ).
Kisiel kiedy będzie dostępny film z BAKI
Podejrzewam, że na dniach pojawi sie na anime.com.pl - Był nagrywany na taśmie i całości nikt normalny nie wrzucie [joe? ]. Zobaczyć go, powycinać co lepsze, kompresja i dodaj do tego ogólne zmęczenie po konwencie.
IMO ktoś miał głupi pomysł ze spotkaniem forum ansi/anfo - nie napisał nic o tym tutaj, w dziwnych miejscach były kartki sklejone i nie podpisał się na nich więc nie wiem kogo opieprzyć.
Odbyło się spotkanie czy nie w końcu? Jak tak to kto przyszedł?
Mnie nie szło znaleźć - Zajmowanie sie Mainem, Secondem i chill-outem to ponad moje siły a miałem jeszcze swoje atrakcje i much mooore..
IMO ktoś miał głupi pomysł ze spotkaniem forum ansi/anfo - nie napisał nic o tym tutaj, w dziwnych miejscach były kartki sklejone i nie podpisał się na nich więc nie wiem kogo opieprzyć.
Odbyło się spotkanie czy nie w końcu? Jak tak to kto przyszedł?
Mnie nie szło znaleźć - Zajmowanie sie Mainem, Secondem i chill-outem to ponad moje siły a miałem jeszcze swoje atrakcje i much mooore..
Opieprzyć możesz mnie. Na kartkach było wszystko co było potrzebne - czyli miejsce spotkania (przed informacją) i godzina... przed cosplayem - jak dla mnie wystarczające info. Kartki było porozklejane w miejscach gdzie by każdy zauważył... przynajmniej tak sądziliśmy ze Zjadaczem. No ale okazało się, że w tylu ilu organizowaliśmy spotkanie (czyli ja, Zjadacz i jego kumpel Far) tylu było na spotkaniu
A sama Baka... w porównaniu z PierniConem to słaba, jedynie cosplay był bardzo dobry (imo najlepszy na calym konwencie) - szkoda tylko, że dresy rozjeb... impreze , hentai night standardowo czyli wesoło i game room był bardzo dobrze wyposażony. Reszta średnia, albo słaba. Organizacja kulała... konkurs obrazkowy był hmmm, pokazywanie obrazków z laptopa 15' sux, konkurs na błazna był żałosny (w niedziele rano)... wytrzymałem 5 min, zamiast kawałów mieliśmy pokaż jakiejś degrengolady, że tak to nazwie. Żal.pl dosłownie... Projekcje... nie wybrałem się na bake by anime oglądać. Mam nadzieję że za rok będzie lepiej, bo tyle mi chyba pozostało.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-10-13 12:41:10)
Nom, w porównaniu z Doji to tylko cosplay wymiatał. Dresy również dały popis Największa porażka to brak spotkania forumowego (ale przynajmniej z Maniackiem wypiłem, bo Szual to abstynent ).
"Skazany na zajebistość"
Nom, w porównaniu z Doji to tylko cosplay wymiatał. Dresy również dały popis Największa porażka to brak spotkania forumowego (ale przynajmniej z Maniackiem wypiłem, bo Szual to abstynent ).
Pociesznie było ;p
Szkoda, że nie zauważyłem żadnej kartki, bo mógłbym wpaść na spotkanie :p
A dresy standardowe były
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2007-10-13 13:27:53)
Zakłóciły porządek cosplaya, przez co wszyscy musieli wejść do środka, a co tam się działo musiał byś spytać organizatorów, bo nikt nie mógł opuszczać budynku.
Opieprzyć możesz mnie.
Nikogo nie opieprzam ale jak chcesz... masz opieprz !
Na kartkach było wszystko co było potrzebne - czyli miejsce spotkania (przed informacją) i godzina... przed cosplayem - jak dla mnie wystarczające info. Kartki było porozklejane w miejscach gdzie by każdy zauważył... przynajmniej tak sądziliśmy ze Zjadaczem. No ale okazało się, że w tylu ilu organizowaliśmy spotkanie (czyli ja, Zjadacz i jego kumpel Far) tylu było na spotkaniu
Radzę używać czerwonego pisaka lub kolorowac kartki/kartkę wtedy jest bardziej widoczny i wyróżni sie tłumu innych plakatów + podnie wstępnego info o stpokaniu chociażby 2 dni przed konwentem na forum.
A sama Baka... w porównaniu z PierniConem to słaba, jedynie cosplay był bardzo dobry (imo najlepszy na calym konwencie) - szkoda tylko, że dresy rozjeb... impreze ,
W tegorocznym rankingu na razie pozycje są następujące:
1. PierniCON 3
2. B.A.K.A. Y2K7
3. DojiCon 7
4. Teleport 2007
i całkowicie sie z nim zgadzam
hentai night standardowo czyli wesoło i game room był bardzo dobrze wyposażony.
Dziękuję za uznanie za hentai-night ^^ a co do game-roomu przekażę
Reszta średnia, albo słaba. Organizacja kulała... konkurs obrazkowy był hmmm, pokazywanie obrazków z laptopa 15' sux, konkurs na błazna był żałosny (w niedziele rano)... wytrzymałem 5 min, zamiast kawałów mieliśmy pokaż jakiejś degrengolady, że tak to nazwie. Żal.pl dosłownie... Projekcje... nie wybrałem się na bake by anime oglądać. Mam nadzieję że za rok będzie lepiej, bo tyle mi chyba pozostało.
Żal dupę ściska - sorry! Go kill yourself
Organizacja była ok i zrobiliśmy co w naszej mocy nie dostając ani grosza a tylko słysząc co chwila: "baka sux" - yeah? okej -_-
obrazkowy - nie wiem nie byłem
konkurs na błazna - XD racja, pulpet ssie
Projekcje - a szkoda, też uważam, że na konwentach nie siedzi sie na projekcjach - no chyba ze jest sie zmęczonym albo chce coś zjeść w spokoju. Ale szkoda bo ja się zajmowałem mainem, secondem i amv-roomem.
A w czym doji był lepszy hę? lol, zjadacz - twoja stara gra w sing-stara
Dresy - swoje chłopy, moje osiedle nocą chodzę po osiedlu i nic mi nie zrobią a na konwentach się ożywiają czy co?
Spotkania nie było - było ale 3 osobowe? XD za późno zauważyłem ale i tak bym nie przyszedł bo nie miałem chwili spokoju na BACE. Mogliście mnie spotkać na chill-oucie najczęściej.
Zakłóciły porządek cosplaya, przez co wszyscy musieli wejść do środka, a co tam się działo musiał byś spytać organizatorów, bo nikt nie mógł opuszczać budynku.
Kto mnie wołał czego chciał
Już wyjaśniam: Jak sie dresy pojawiły to służby porządkowe, ochrona i napakowani ochotnicy wyszli z kijami na nich i był spokój. Ale dla bezpieczeństwa dalszą część cosplayu przeprowadziliśmy na mian-roomie
dla zainteresowanych
NASTĘPNE SPOTKANIE FORUM ANSI & ANFO:
Ecchicon X-mas Party
Konwent 08.12.2007 - 09.12.2007
Miasto: Warszawa
Dam info o czasie
Jak się bierzemy za organizację, pilnowanie porządku, jakąkolwiek funkcję, która wiąże się ze zorganizowaniem czegokolwiek, musimy by gotowi na krytykę. Czy to moderujemy na forum, organizujemy konwent, duży koncert, czy rządzimy w państwie. Ludzie płacą ze wejście plus pieniądze na dojazd, jedzenie, etc., więc ich też to kosztuje. Nie widzę przeszkód, by ktoś powiedział, że organizacja była kiepska jeśli tak uważa.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Strony Poprzednia 1 2