#21 2007-10-03 20:56:11

mateusz20001
Użytkownik

Odp: B.A.K.A. Y2K7

Będę na 100% smile_big

#22 2007-10-03 21:01:57

dulu
Moderator

Będę na jakieś 8%:D
Lepszy rydz, niż zero...:)

#23 2007-10-03 21:57:18

Kisiel
Użytkownik

AceMan napisał:

Będę na 100% smile

Kisiel: przywiozę 1-2 DVD.

okej, super smile
czyli będę miał murzy... ee pomocnika do chill-out'a smile_big

btw. mój sprzęt tam będzie więc pilnować jak oka w głowie! hehe

10721827ve.gif

#24 2007-10-03 23:01:27

Zeus
Użytkownik

A ni będzie jakiegoś konwentu w Stolicy:D wrycie Tu jestem i poznałbym ludzi:D

#25 2007-10-03 23:17:30

Kisiel
Użytkownik

Zeus napisał:

A ni będzie jakiegoś konwentu w Stolicy:D wrycie Tu jestem i poznałbym ludzi:D

Grudzień - Waraszawa - Echikon 3 - Christmas Party [mikołajki]
zero intuicji czy nieznajomość kalendarzu acepa i tym samym fandomu? papa

10721827ve.gif

#26 2007-10-06 09:19:04

Beavis
Zbanowany

Miłej zabawy życzę okej
Ja się w tym roku nie pojawię - zmęczenie po niedawnej podróży + masa spraw do załatwiania.

papa

#27 2007-10-07 18:42:00

m(e)st
Użytkownik

Kisiel kiedy będzie dostępny film z BAKI

#28 2007-10-07 20:47:08

pawgaara
Użytkownik

Cos slyszalem, ze filmik z cosplay'u mial byc na stronie anime.com.pl dzis, ale niestety go tam nie ma. To samo tyczy sie zdjec. Moze gdzie indziej filmik "przeciekl"? jezor Jak tak to prosilbym o zapodanie linku, bo fajnie to wyszlo (mam nadzieje, ze kamera wszystko uchwycila smile ).

#29 2007-10-08 15:46:06

Kisiel
Użytkownik

m(e)st napisał:

Kisiel kiedy będzie dostępny film z BAKI

Podejrzewam, że na dniach pojawi sie na anime.com.pl - Był nagrywany na taśmie i całości nikt normalny nie wrzucie [joe? oczkod]. Zobaczyć go, powycinać co lepsze, kompresja i dodaj do tego ogólne zmęczenie po konwencie.

IMO ktoś miał głupi pomysł ze spotkaniem forum ansi/anfo - nie napisał nic o tym tutaj, w dziwnych miejscach były kartki sklejone i nie podpisał się na nich więc nie wiem kogo opieprzyć.
Odbyło się spotkanie czy nie w końcu? Jak tak to kto przyszedł?
Mnie nie szło znaleźć - Zajmowanie sie Mainem, Secondem i chill-outem to ponad moje siły a miałem jeszcze swoje atrakcje i much mooore.. smutny

10721827ve.gif

#30 2007-10-13 12:39:58

Maniack
Użytkownik

Kisiel napisał:

IMO ktoś miał głupi pomysł ze spotkaniem forum ansi/anfo - nie napisał nic o tym tutaj, w dziwnych miejscach były kartki sklejone i nie podpisał się na nich więc nie wiem kogo opieprzyć.
Odbyło się spotkanie czy nie w końcu? Jak tak to kto przyszedł?
Mnie nie szło znaleźć - Zajmowanie sie Mainem, Secondem i chill-outem to ponad moje siły a miałem jeszcze swoje atrakcje i much mooore.. smutny

Opieprzyć możesz mnie. Na kartkach było wszystko co było potrzebne - czyli miejsce spotkania (przed informacją) i godzina... przed cosplayem - jak dla mnie wystarczające info. Kartki było porozklejane w miejscach gdzie by każdy zauważył... przynajmniej tak sądziliśmy ze Zjadaczem. No ale okazało się, że w tylu ilu organizowaliśmy spotkanie (czyli ja, Zjadacz i jego kumpel Far) tylu było na spotkaniu brakslow

A sama Baka... w porównaniu z PierniConem to słaba, jedynie cosplay był bardzo dobry (imo najlepszy na calym konwencie) - szkoda tylko, że dresy rozjeb... impreze oczkod, hentai night standardowo czyli wesoło i game room był bardzo dobrze wyposażony. Reszta średnia, albo słaba. Organizacja kulała... konkurs obrazkowy był hmmm, pokazywanie obrazków z laptopa 15' sux, konkurs na błazna był żałosny (w niedziele rano)... wytrzymałem 5 min, zamiast kawałów mieliśmy pokaż jakiejś degrengolady, że tak to nazwie. Żal.pl dosłownie... Projekcje... nie wybrałem się na bake by anime oglądać. Mam nadzieję że za rok będzie lepiej, bo tyle mi chyba pozostało.

Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-10-13 12:41:10)

#31 2007-10-13 12:43:12

Zjadacz
Użytkownik

Nom, w porównaniu z Doji to tylko cosplay wymiatał. Dresy również dały popis jezor Największa porażka to brak spotkania forumowego (ale przynajmniej z Maniackiem wypiłem, bo Szual to abstynent jezor).

"Skazany na zajebistość"

#32 2007-10-13 12:44:00

Maniack
Użytkownik

Zjadacz napisał:

Nom, w porównaniu z Doji to tylko cosplay wymiatał. Dresy również dały popis jezor Największa porażka to brak spotkania forumowego (ale przynajmniej z Maniackiem wypiłem, bo Szual to abstynent jezor).

Pociesznie było ;p

#33 2007-10-13 12:50:36

Satoshi
Użytkownik

Co to za dresy były >?> xD

#34 2007-10-13 13:27:23

m(e)st
Użytkownik

Szkoda, że nie zauważyłem żadnej kartki, bo mógłbym wpaść na spotkanie :p

A dresy standardowe były smile_big

Ostatnio edytowany przez m(e)st (2007-10-13 13:27:53)

#35 2007-10-13 13:35:34

Satoshi
Użytkownik

ale co one zrobiły takiego xD?

#36 2007-10-13 13:41:12

m(e)st
Użytkownik

Zakłóciły porządek cosplaya, przez co wszyscy musieli wejść do środka, a co tam się działo musiał byś spytać organizatorów, bo nikt nie mógł opuszczać budynku.

#37 2007-10-13 16:09:52

Kisiel
Użytkownik

Maniack napisał:

Opieprzyć możesz mnie.

Nikogo nie opieprzam oczkod ale jak chcesz... masz opieprz ! smile_big

Maniack napisał:

Na kartkach było wszystko co było potrzebne - czyli miejsce spotkania (przed informacją) i godzina... przed cosplayem - jak dla mnie wystarczające info. Kartki było porozklejane w miejscach gdzie by każdy zauważył... przynajmniej tak sądziliśmy ze Zjadaczem. No ale okazało się, że w tylu ilu organizowaliśmy spotkanie (czyli ja, Zjadacz i jego kumpel Far) tylu było na spotkaniu brakslow

Radzę używać czerwonego pisaka lub kolorowac kartki/kartkę wtedy jest bardziej widoczny i wyróżni sie tłumu innych plakatów + podnie wstępnego info o stpokaniu chociażby 2 dni przed konwentem na forum.

Maniack napisał:

A sama Baka... w porównaniu z PierniConem to słaba, jedynie cosplay był bardzo dobry (imo najlepszy na calym konwencie) - szkoda tylko, że dresy rozjeb... impreze oczkod,

W tegorocznym rankingu na razie pozycje są następujące:
1. PierniCON 3
2. B.A.K.A. Y2K7
3. DojiCon 7
4. Teleport 2007
i całkowicie sie z nim zgadzam smile

Maniack napisał:

hentai night standardowo czyli wesoło i game room był bardzo dobrze wyposażony.

Dziękuję za uznanie za hentai-night ^^ a co do game-roomu przekażę

Maniack napisał:

Reszta średnia, albo słaba. Organizacja kulała... konkurs obrazkowy był hmmm, pokazywanie obrazków z laptopa 15' sux, konkurs na błazna był żałosny (w niedziele rano)... wytrzymałem 5 min, zamiast kawałów mieliśmy pokaż jakiejś degrengolady, że tak to nazwie. Żal.pl dosłownie... Projekcje... nie wybrałem się na bake by anime oglądać. Mam nadzieję że za rok będzie lepiej, bo tyle mi chyba pozostało.

Żal dupę ściska - sorry! Go kill yourself oczkod
Organizacja była ok i zrobiliśmy co w naszej mocy nie dostając ani grosza a tylko słysząc co chwila: "baka sux" - yeah? okej -_-
obrazkowy - nie wiem nie byłem
konkurs na błazna - XD racja, pulpet ssie
Projekcje - a szkoda, też uważam, że na konwentach nie siedzi sie na projekcjach - no chyba ze jest sie zmęczonym albo chce coś zjeść w spokoju. Ale szkoda bo ja się zajmowałem mainem, secondem i amv-roomem.

Zjadacz napisał:

A w czym doji był lepszy hę? lol, zjadacz - twoja stara gra w sing-stara jezor
Dresy - swoje chłopy, moje osiedle oczkod nocą chodzę po osiedlu i nic mi nie zrobią a na konwentach się ożywiają czy co?
Spotkania nie było - było ale 3 osobowe? XD za późno zauważyłem ale i tak bym nie przyszedł bo nie miałem chwili spokoju na BACE. Mogliście mnie spotkać na chill-oucie najczęściej.

m(e)st napisał:

Zakłóciły porządek cosplaya, przez co wszyscy musieli wejść do środka, a co tam się działo musiał byś spytać organizatorów, bo nikt nie mógł opuszczać budynku.

Kto mnie wołał czego chciał smile_big
Już wyjaśniam: Jak sie dresy pojawiły to służby porządkowe, ochrona i napakowani ochotnicy wyszli z kijami na nich i był spokój. Ale dla bezpieczeństwa dalszą część cosplayu przeprowadziliśmy na mian-roomie

dla zainteresowanych
NASTĘPNE SPOTKANIE FORUM ANSI & ANFO:

Ecchicon X-mas Party   
Konwent    08.12.2007 - 09.12.2007   
Miasto: Warszawa

Dam info o czasie papa

10721827ve.gif

#38 2007-10-13 16:30:45

Winged
Użytkownik

Jak się bierzemy za organizację, pilnowanie porządku, jakąkolwiek funkcję, która wiąże się ze zorganizowaniem czegokolwiek, musimy by gotowi na krytykę. Czy to moderujemy na forum, organizujemy konwent, duży koncert, czy rządzimy w państwie. Ludzie płacą ze wejście plus pieniądze na dojazd, jedzenie, etc., więc ich też to kosztuje. Nie widzę przeszkód, by ktoś powiedział, że organizacja była kiepska jeśli tak uważa.

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

Stopka forum

© Animesub.info 2024