Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Nie wiedziałem, gdzie ten temat wrzucić więc prosze mnie nie besztać z góry. Potrzebuję napisów do serii DBZ zaczynając od odcinka 075 włącznie. Oczywiście, ktoś zaraz napiszę, że są i żebym poszukał na stronie. Tak, są, ale nie wszystkie. Jest luka między 068 a 077. Od 077 do 092 jest wszystko cacy i znowu pusta aż do epa120. Na innych stronach też mi się nie udało znaleźć :< Tak więc jeżeli ktoś ma gdzieś na dysku napisy, najlepiej pasujące do wersji AHQ to bardzo bym prosił o wrzucenie tutaj.
Pozdr.
Jeśli chodzi ci o wersje uncut to mam napisy do wszystkich Z z animesub (ściagalem je jakiś rok temu) musisz poprostu poszukać i niezakładaj nowego tematu z byle powodu:)
Jeśli chodzi ci o wersje uncut to mam napisy do wszystkich Z z animesub (ściagalem je jakiś rok temu) musisz poprostu poszukać i niezakładaj nowego tematu z byle powodu:)
Mógłbyś to spakować, wrzucić na jakiś serwer i zapodać linka? Ściągne, powiem na forum, temat zostanie usunięty i po sprawie. plz
artisabang napisał:Jeśli chodzi ci o wersje uncut to mam napisy do wszystkich Z z animesub (ściagalem je jakiś rok temu) musisz poprostu poszukać i niezakładaj nowego tematu z byle powodu:)
Mógłbyś to spakować, wrzucić na jakiś serwer i zapodać linka? Ściągne, powiem na forum, temat zostanie usunięty i po sprawie. plz
Sorry ale mam to na płytach i musiałbym tego dość długo szukać i z każdej płyty zgrywać napisy:(
Zapodaj chociaż do napisy do odcinków 075 i 076 :<
Zapodaj chociaż do napisy do odcinków 075 i 076 :<
Daj meila
Dla Ciebie ~artisabang to nie problem bo napisy juz masz ale pomysl o tych co nie mieli tyle szczescia i napisow nie zdazyli sciagnac. Jezeli nie wierzysz ze brakuje napisow to sprawdz. Mam taki sam problem co ~crs4.
Mógłby się ktoś poświęcić i upnąć:) Jak to mówią od fanów dla fanów
podpisuej sie pod waszymi prosbami.... sam potrzebuje napisow do Dragonballa zwyklego i do Z
Tylko czy znajdzie się taka dobra dusza? W sumie to, aż taki wielki problem nie jest więc tu wielka prośba: niech ktoś to upnie
to czemu te napiski znikneły, skoro były na stronce ? Po zmianie serwera ?
Dlatego, że autor wielu z tych napisów się wycofał, usuwając przy tym swoje prace. Cóż, miał prawo. Przy okazji podłączam się do prośb o upka, bo utknąłem w 2/3 serii.
Ostatnio edytowany przez groozin (2007-10-01 00:26:54)
Dzięki wielkie Ratujesz wielu ludziom życie
Strony 1