Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak w temacie, jutro 2h dobrego anime ^^ Dla tych ktorzy nie widzieli, lub chcieli by jeszcze raz zobaczyc:
TVN7 05.09.2007
22:15 Animatrix: Ostatni lot Ozyrysa
22:30 Animatrix Drugie odrodzenie
22:45 Animatrix Drugie odrodzenie
23:00 Animatrix Historia ucznia
23:15 Animatrix Program
23:30 Animatrix Rekord świata
23:45 Animatrix Nawiedzony dom
00:05 Animatrix Opowieść detektywa
00:20 Animatrix Zniewolony
A do tego, dla zwolennikow bijatyk:
20:10 Mortal Kombat [Za zgodą rodziców]
O... Mortal Kombat;D Dzięki za info;)
Rzeczywiście, prawie bym zapomniał że Mortal Kombat jest, trzeba będzie obejrzeć:D, a czy Animatrixa obejrzę to się zobaczy, bo spektakularnie jest, muza też fajna, ale fabularnie cienkie.
fabularnie cienkie.
Rzecz gustu
fabularnie cienkie.
A wizualnie jeszcze gorsze.
zergadis0 napisał:fabularnie cienkie.
A wizualnie jeszcze gorsze.
Hmmm, a co uważasz za wizualny majstersztyk? Widziałeś coś poza loli, echii czy shounen? Śmiem twierdzić, że nie Chociaż mogę się mylić. Tak czy siak polecam zapoznać się z pracami Osamu Tezuki, Studia 4C, Ai ga areba Daijobu czy innymi produkcjami niszowymi. To przecież też anime
A tak na marginesie Animatrix tworzony był oczywiście przez Studio 4C, co oczywiście widać na pierwszy rzut oka po kresce i stylu animacji, które właśnie za animację co i rusz odbiera w kraju Kwitnącej Wiśni różne nagrody.
Ostatnio edytowany przez gracol (2007-10-04 13:15:24)
Ogólnie to gracol ma dziwny gust, więc nie kieruj się nim za bardzo;)
A tak na marginesie Animatrix tworzony był oczywiście przez Studio 4C, co oczywiście widać na pierwszy rzut oka po kresce i stylu animacji, które właśnie za animację co i rusz odbiera w kraju Kwitnącej Wiśni różne nagrody.
Nie cały, niektóre części były robione przez Square i Madhouse.
gracol napisał:A tak na marginesie Animatrix tworzony był oczywiście przez Studio 4C, co oczywiście widać na pierwszy rzut oka po kresce i stylu animacji, które właśnie za animację co i rusz odbiera w kraju Kwitnącej Wiśni różne nagrody.
Nie cały, niektóre części były robione przez Square i Madhouse.
Tak, masz rację. Ale to S4C kierowało całością
Ogólnie to gracol ma dziwny gust, więc nie kieruj się nim za bardzo;)
Pfffff. Nie podobała Ci się np. Atama Yama, albo Ursa? =]
Omg, wiesz, że nie lubię takiej dawki przemocy, jaka jest w AT bądź w URSA:P Więc dzięki;P Ja tam wolę spokojniejsze klimaty, z przesłaniem A nie krew, przemoc i gwałty:P
Ostatnio edytowany przez Starfox (2007-10-04 14:04:49)
Omg, wiesz, że nie lubię takiej dawki przemocy, jaka jest w AT bądź w URSA:P Więc dzięki;P Ja tam wolę spokojniejsze klimaty, z przesłaniem A nie krew, przemoc i gwałty:P
to ty baba jesteś
Najpierw obejrzyj te anime, później krytykuj;P
Mnie sie tam Animatrix podobal i to bardzo. Najlepsza wizja byla w "Detective story" czy jakos tak. Cholernie mi sie podobal ten czarnobialy efekt
Ma racje baba jates. pff... Jak normalny facet moze nie lubic bijatyk... Co nie znaczy ze ecchi nie moze sie przewijac pomiedzy ;] Osobiscie moim ulubionym anime jest Death Note ale animematrixem nie wzgardze tylko dlatego ze brak w tym fabuly. Poniewaz dobra animacja jest sztuka sama w sobie co znaczy ze mamy wieczor z wielka dawka "kultury"
Pozdro
Ma racje baba jates. pff... Jak normalny facet moze nie lubic bijatyk...
o gustach sie nie dyskutuje
Oglądałem już kiedyś Animatrixa i bardzo mi się podobał. Z chęcią obejrzę sobie jeszcze raz. Dzięki za info!
Strony 1