Nie jesteś zalogowany.
Witam,
dawno temu w pewnym temacie napisałem, że potrzebujemy moderatora napisów. Po nie bardzo burzliwych dyskusjach Redakcja wytypowała 4 osoby które zakwalifikowały się do drugiej niejawnej tury wyborów (wspominam o tym tylko po to, aby ktoś zapytał o które osoby chodzi i abym mógł odpowiedzieć, że nie powiem )
Nie owijając dłużej w bawełnę nowym moderatorem napisów będzie lilith_ o ile nie zmieniła zdania, wszakże varium et mutabile semper femina
Czy są jakieś pytania/uwagi/skargi?
Imperare sibi maximum est imperium
Jako wyjątkowa kobieta nie zmieniam zdania ]:->
I dzięki za poparcie i wybór, postaram się najlepiej jak umiem
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2007-10-04 23:15:46)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Oj dobra byłem na drugim miejscu xd Prawda @Kane?:P
Nie owijając dłużej w bawełnę nowym moderatorem napisów będzie lilith_ o ile nie zmieniła zdania, wszakże varium et mutabile semper femina
Quis penis aqua turbulum?
Bardzo dobrze. lilith_ żywi respekt dla szczurów. A good woman is hard to find.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-10-04 23:19:33)
Nie zaskoczył mnie ten wybór, od początku czułem, że tak się to skończy.
Powodzenia, lil.
May the Force be with you
Yes, my Master
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Jako wyjątkowa kobieta nie zmieniam zdania ]:->
I dzięki za poparcie i wybór, postaram się najlepiej jak umiem
hehe , naaapraawde wyjątkowa jesteś . Tak czy inaczej - cieszę się i gratuluję . Uważam, że najlepszy wybór.
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-10-04 23:28:22)
Ach, wreszcie jakaś kobieta:)
I to nie jakaś - tam:P
Fajnie, w koncu jakas kobieta w ekipie bedzie
Nastały ciężkie czasy dla Starfoxa
Gratuluję.
Jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania odnośnie co i jak w panelu moderacji się robi, to pisz śmiało. Wytłumaczę.
Suchy: Jakie ciężkie?:D Nawet nie wiesz, jak się cieszę:D
Jestem taki szczęśliwy T_T
cóż można powiedzieć: Gratuluję wyboru
Gratulować nie będę, bo IMO nie ma czego. Życzę ci jednak szczerze tony cierpliwości i dobrego oka.;)
Choć nie wiedzieć czemu, nie jestem w pełni przekonany do trafności tego wyboru.
Ale Francuzi też nie mieli zbytniego przekonania do Joanny Darc, wybierając ją na swoją przywódczynię. A ta z kolei, jak wiemy, dostawszy pierwszej miesiączki rozjechała doszczętnie wrogą armię, zaskakując rodaków...
Powodzenia, ~lilith.:)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-10-05 02:23:29)
Z tą wzmianką o miesiączce to trochę nie na miejscu było;] Poza tym lilith_ to samo dobro i jak FAQ będziesz przestrzegał, to odczujesz to na własnej skórze i szybko się do niej przekonasz;)
No cóż, powodzenia. ^^ Trochę roboty będziesz miała.
Z tą wzmianką o miesiączce to trochę nie na miejscu było;] Poza tym lilith_ to samo dobro i jak FAQ będziesz przestrzegał, to odczujesz to na własnej skórze i szybko się do niej przekonasz;)
za mało wazeliny
Powodzenia lilith_ na nowej drodze życia
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-10-05 08:48:57)
Ale Francuzi też nie mieli zbytniego przekonania do Joanny Darc, wybierając ją na swoją przywódczynię. A ta z kolei, jak wiemy, dostawszy pierwszej miesiączki rozjechała doszczętnie wrogą armię, zaskakując rodaków...
Po czym, dosłownie, puścili ją z dymem. Miejmy nadzieję, że tutaj do tego nie dojdzie
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-10-05 10:41:50)