Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam jestem zainteresowany kupnem mangi death note w języku polskim(od jpf).
Proszę o kontakt.
gg.1926868
Watpie ze ktos ci sprzeda. Moze zamow sobie przez jpf albo w empiku kup?
JPF będzie najlepszym wyjściem... na allegro widziałem o 1 zeta taniej, a więc jeżeli chcesz mieć tą mangę już teraz to taniej niż za 16 zyla nie kupisz...
Ja na allegro widziałem za 17zł Kup Teraz + koszty wysyłki. Oglądałem anime + dwa filmy, ale mangi nie czytałem. Stąd moje pytanie, warto sięgnąc po mangę Death Note od JPF ?
Ja podobał się Tobie serial i filmy to czemu nie.
w mandze tez jest to beznadziejne zakonczenie seri jakie bylo w anime? mowie o epach po 26.
Anime odwzorowuje niemalże w 100% pierwszą połowę mangi(wyznacznikiem jest pewne wydarzenie.) Dalej niestety poleciano już po łebkach, więc myślę że z pewnością warto śięgnąć po ten tytuł, chociażby ze względu na bliższe zapoznanie się z postaciami, których role zostały mocno ścięte w anime.
(Nie wspominam już o gienialnej fabule i barwnych postaciach zarówno pierwszo jak i drugo planowych... to tak dla tych, którzy już oglądali DN i wiedzą co ich czeka.)
Również polecam tą mangę, i sądzę, że każdy komu podobało się anime powinien przeczytać. W każdym razie ja się nie nudziłem prawie ani chwili
Strony 1