Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam proble z tym programem ponieważ nie mogę nic znaleźć połącze sie z hubem i wpisuje w wyszukiwarce byle jakie tytuł i nic:( POMÓŻCIE!!!!! Mam problem rownierz z połączeniem sie to innych userow:(
Spróbuj się zmienic w opcjach z active na passive, powinno zadzialac. Ewentualnie może się to nazywać "firewall (passive)"
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
jak masz stale ip musisz je podac w okienku active, jak masz zmienne to coz po kazdej zmianie ip musisz je tam wklepac, jak jestes za maskarada to pasive
ara ara...
no dobra wpisałem swoje ip ale teraz cos nie chce mi pobrac listy hubów(z dc.selwerd.nl niby pisze ze pobrało a tak naprawde to nie wyświetla mi żadnego huba:() nie wiem dalej co mam zrobić:(
Tym razemnie mogę połączyc sie z żadnym z userów o co w tym wszystkim chodzi
pewnie masz wew ip, a prubujesz sobie ustawic active.
http://www.ip.boo.pl
sprawdz co tam ci wyswietli jesli tylko zew ip to skopiuj i wklej przy active, jesli masz ip zew i wew to musisz dac passive... o ile to jest wlasnie twoj problem.
Miałem ten sam problem z DC++. Problem ten powodował mój firewall: Kerio Personal FireWall. Jeśli masz ten sam firewall musisz po prostu ustawićw jego opcjach aby nie filtrowal połączenia przychodzące z DC++ (inna sprawa żę to jużtakie bezpieczne nei jest, ale pomoże).
Strony 1