Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Właśnie teraz leci na kanale TVN CNBC BIZNES program o Japonii
hmm ciekawe
Ostatnio edytowany przez neverar (2007-10-14 12:39:17)
Dzisiaj w Piątkowo-Sobotnią noc o godzinie 00:30 na Polsacie można obejrzeć "Gojoe"
Sensacyjny Japonia 2000
reż. Sogo Ishii, wyk.: Tadanobu Asano, Masatoshi Nagase, Daisuke Ryu, Masakatsu Funaki
Wczesne średniowiecze. Wraz z dojściem do władzy klasy wojowników nadeszla krwawa epoka. Wojny między rodami Heike i Genji zakończyły się zwycięstwem Heikie. Lud oczekiwał pokoju, lecz spadła nań zaraza i klęska. Nocna rzeź wojowników Heike na moście Kioto zwanym Gojoe zrodziła obawy, że nękające stolicę nieszczęścia zbudzą demona.
No to, kto z was dzisiaj sobie posiedzi do 2:30. Hm?
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-10-19 23:21:27)
widzę że dopiero teraz sie on zaczyna:D to sobie oglądnę, zobaczy sie do której sie wytrzyma:D
Dziś w nocy o 3.05 w TVP 1 będzie "Tabu" w reżyserii Nagisa Oshimy. Chyba coś dla fanów i fanek yaoi w samurajskich klimatach.
Temat zdechł, reanimacja potrzebna. Dzisiaj o 22:25 na Polsacie "Godzilla, Mothra & King Ghidorah: Giant Monsters All-Out Attack" z 2001 roku więc jeden z ostatnich filmów z godzillą. Jako fan Godzilli już dawno oglądałem ale nie w polskiej tv więc zerkne na pewno xD
Najlepsze programy o Japonii na travel and living puszczaja ;]
Temat zdechł, reanimacja potrzebna. Dzisiaj o 22:25 na Polsacie "Godzilla, Mothra & King Ghidorah: Giant Monsters All-Out Attack" z 2001 roku więc jeden z ostatnich filmów z godzillą. Jako fan Godzilli już dawno oglądałem ale nie w polskiej tv więc zerkne na pewno xD
Ja się dopiero dziś dowiedziałem. Szkoda, że władca sygnetu zabierze mi trochę i nie zobaczę początku.
Ale co tam film widziałem jakiś rok temu trzyma klimat typowych filmów z godzillą - i o to chodzi!
Ja polecam program "W 80 skarbów dookoła świata z Danem Cruickshankiem" który można zobaczyć na kanale BBC Knowledge na Cyfrowym Polsacie. To jest ogólnie cykl podróżniczy jednego z moich ulubionych obieżyświatów. Odcinek 4 (dzisiaj jest chyba 2) jest zatytuowany "Z Japonii do Chin" Z czego blisko 60 % odcinka jest poświęcona naszemu ulubionemu krajowi azjatyckiemu. Według moich odbliczeń odcinek ten będzie za 2 tygodnie, w piątek o godz. 21 na BBC Knowledge.
Dzisiaj na Polsacie o 22:30 jest Godzilla kontra Mechagodzilla.
Dzisiaj na Polsacie o 22:30 jest Godzilla kontra Mechagodzilla.
Tylko zauważyłem że chwilami to dubbingują. Mam nadzieję że nie tym razem.
Na Discovery Travel and Living można obejrzeć program o kuchni japońskiej. Właśnie rozpoczął się.
Na TVP Kultura rozpoczął się Krąg 2
Na TVP Kultura o godz. 20:30 "Tron we krwi". Nadany w cyklu Marzec z Akira Kurosawa.
Strony 1