Nie jesteś zalogowany.
Jedno z najlepszych tego typu anime,dlatego że kyou jest bardzo fajna(ale bezsnessu prowadzone
zdanie
też macie ucięty obraz? (relese od SS-Eclipse) w raiwe (zero-raws) też ucięte...
Z tego co mi wiadomo nikt nie wypuścił rawa w rozdziałce panoramicznej.
Pierwszy sezon mi się podobał, drugi mam nadzieję że będzie równie dobry.
Pozostaje nam czekać na dobre polskie napisy.
Nie ma co się przejmować. Z pierwszym sezonem też tak było. Najpierw wychodziła wersja z "uciętym" obrazem, a jakieś trzy odcinki później zaczęła wychodzić wersja w HD i panoramie.
Pierwszy odcinek , jest już dostępny online PL na animebrat.pl, chętnym zapraszam..
Btw. Pierwsze wrażenia po odcinku , to jak najbardziej pozytywne , nie mogę się doczekać drugiego odcinka
Pozdrawiam...
ファンのファンのために
Nagisa nadal obsysa po całości...
Wszstko fajnie ale: znowu ten nie szczesny FS.
nozesz co im szczelilo do glow.
wsrod epoki WS, wydawac super gorace, hitowe anie w FS :/
o jakosci nie ma co juz gadac
idzie sie pochlastac
Wszstko fajnie ale: znowu ten nie szczesny FS.
nozesz co im szczelilo do glow.wsrod epoki WS, wydawac super gorace, hitowe anie w FS :/
o jakosci nie ma co juz gadacidzie sie pochlastac
Wiesz, tutaj chodzi tylko i wyłącznie o większe zyski. Puszczają anime najpierw na TBSie w FS, a 3 tygodnie później te same odcinki na BS-i w WS.
SS-Eclipse wydaje obydwie wersje, więc nie ma problemu .
Inna sprawa, że podobno anime tworzone jest w HD, a w TV puszczają SD :]. Tak samo było z Airem, którego teraz niby mają wydać na Blu-rayach w HD.
Ostatnio edytowany przez fushigi_subs (2008-10-28 15:43:04)
Ta emisja na TBS jest chyba przygotowana dla najwierniejszych i najmniej wymagających fanów. Poza obrazem w fullscreen dziwna jest też pora emisji- 2 w nocy.
Ta emisja na TBS jest chyba przygotowana dla najwierniejszych i najmniej wymagających fanów. Poza obrazem w fullscreen dziwna jest też pora emisji- 2 w nocy.
Pora emisji jest normalna, znaczna część anime jest nadawana w tych godzinach. Wersja WS na BS-i jest nadawana o 25:00 (1:00) :p.
Ostatnio edytowany przez fushigi_subs (2008-10-28 15:46:57)
Deviant napisał:Wszstko fajnie ale: znowu ten nie szczesny FS.
nozesz co im szczelilo do glow.wsrod epoki WS, wydawac super gorace, hitowe anie w FS :/
o jakosci nie ma co juz gadacidzie sie pochlastac
Wiesz, tutaj chodzi tylko i wyłącznie o większe zyski. Puszczają anime najpierw na TBSie w FS, a 3 tygodnie później te same odcinki na BS-i w WS.
SS-Eclipse wydaje obydwie wersje, więc nie ma problemu .Inna sprawa, że podobno anime tworzone jest w HD, a w TV puszczają SD :]. Tak samo było z Airem, którego teraz niby mają wydać na Blu-rayach w HD.
Anime w HD to cos pieknego
[Shinsen-Raws] CLANNAD ~AFTER STORY~ - 01 (BS-i 1280x720 DivX6.8).avi
[Shinsen-Raws] CLANNAD ~AFTER STORY~ 01 (BS-i 1280x720 x264 AAC).mp4
Tu sa jakies dwie wersje ale nie znam tych oznaczen ktorymi rzadzi sie swiat anime.
Co te BS oznacza ?
I czemu ten nieszczesny Divx6.8
Powinni tego zabronic.
Anime w HD to cos pieknego
[Shinsen-Raws] CLANNAD ~AFTER STORY~ - 01 (BS-i 1280x720 DivX6.8).avi
[Shinsen-Raws] CLANNAD ~AFTER STORY~ 01 (BS-i 1280x720 x264 AAC).mp4Tu sa jakies dwie wersje ale nie znam tych oznaczen ktorymi rzadzi sie swiat anime.
Co te BS oznacza ?
I czemu ten nieszczesny Divx6.8
Powinni tego zabronic.
BS-i - stacja TV.
Tu co prawda jest niby w HD, ale to są upscale.
czyli co?:P co to upscal? swoja droga ostatni odcinek byl strasznie mulacy w porownaniu do pozostalych
Świetne anime, naprawdę warto obejrzeć ten tytuł.
kurcze, obejrzalem wasnie Gekijouban Clannad i szczerze mam nadzieje ze pomimo iż Gekijouban Clannad było czadowe, to nie skonczy sie seria After Story tak jak w Gekijouban Clannad.