Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak w temacie, polecam tą gre ma małe wymagania i może nie wygląda super ale jest ciekawa, dla graczy lubiących japońskie czy też chińskie klimaty. Instalka ma około 780 ................hmm gra jest od 17 lat
3 Klany
-Guanyin
-Fujin
-Jinong
Na serwie Devotion jest najwięcej polaków..[rip][rip][cool][rip][rip]
Ściągnij gre
Filmik na youtube
Stronka o grze
Pozdrawiam dg66
Jak już graliście czy "też wciąż gracie napiszcie swoją opinię...//////
Ostatnio edytowany przez dg66 (2007-11-03 22:38:40)
grałem w tą gre i jest czałkiem dobra i wciągająca ale bardziej przypadła mi do gustu gra Drakengard.
Ogólnie pełno jest w tej grze schematów z wielu innych gier.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2007-11-03 21:37:27)
Hmm ciekawe;P Jak skończe męczyć witchera to pewnie zagram sobie. A powiedz mi tylko różnią sie czymś te klany etc??
Taa, różnią się bronią ( każdy klan ma 3 rodzaje broni ) inna wioska, wojny między klanami i skile...........
Temat o 12 sky i opisy.,....
Guanyin - Najbardziej wybalansowana postac. Sa dobrzy w walce mieczem jak i piesciami. Dobrze posluguja sie kazda bronia
Fujin - Jednym slowem clan assassinow. Ze wzystkich 3 clanow maja najmniej hp i defa, za to moga nosic najpotezniejszy armor w grze, sa takze najszybsi wsrod innych
Jinong - Najpotezniejsza z 3 frakcji. Ich dmg drastycznie wzrasta wraz ze wzrostem sily. Niestety ich itemy w porownaniu z innym nie sa az tak dobre. Sa takze bardzo wolni ale nadrabiaja to skillem, ktory zwieksza szybkosc poruszania sie
Grafika - zla
Fabula(?) - zla
Klany - malo i jakos nie przemawiajace do mnie
GamePlay - Zle
ocena 0/10
...
Jakie ta gra ma wymagania bo niewiem czy na kompie mi pójdzie
te fotki ładnie wyglądają ale filmik... żal
Gierka musze przyznac bardzo przyjemna mimo grafiki, prostoty itp daje satysfakcje jak sie wygra RvR bedac Last Man Standing :>
Fujin Katana 4X - Server Serenity
Zapraszam wszystkich chetnych na serenity
Strony 1