Nie jesteś zalogowany.
Ja proponuje godzinę 16 : ))
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Hm, a nie dało by się 20.? Mnie by 1000 razy bardziej pasowało .
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Nierealne i nieopłacalne, patrz na to że w ten sposób żeby wrócić do domu posiedzielibyśmy ze sobą ze 2 godziny, to w końcu jest niedziela.
Jak chcesz zawsze możesz dołączyć później. ~Zgrzytu jak i ~Tutla chcieli w jakiś wczesnych godzinach zrobić.
W końcu w poniedziałek ludzie idą do pracy czy do szkoły : ))
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Chodziło mi o dwudziestego października, a nie o godzinę dwudziestą . Bo właśnie ze względu na to, że w poniedziałek do szkoły (inni do roboty czy gdzieś), to głupio tak w niedzielę się spotykać.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Dla mnie Niedziela nawet lepiej bo będę mógł się wyspać. Przecież nie będziemy zarywać nocki (chyba xD).
Ja bym proponował godz. wcześniej czyli o 15. Bo ostatnio zanim się wszyscy zebraliśmy i zdecydowaliśmy co robimy to zajęło nam troszkę czasu.
Data: 21.10.12 (Niedziela)
Godzina: 16:00
Miasto: Katowice
Miejsce: Przed McDonald na Stawowej (niedaleko Piotra Skargi)
Miejsce spotkania można zmienić, ale według mnie najlepiej tam, bo w pobliżu mamy parę barów : ))
Standardowo deklarjcie się pod tym postem kto się pojawi : D
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2012-10-17 11:42:36)
Ja + znajomy.
Będę. Prawdopodobnie alone.
Tutla rzucił pomysłem żeby iść do http://www.lilong.pl/index.php
siemanko ludziska nie zaglądam tu bo wiecie zajęty no ale Ada informuje mnie co i jak więc jestem prawie na bieżąco
Tutla rzucił pomysłem żeby iść do http://www.lilong.pl/index.php
Dobry pomysł. Menu wygląda smakowicie
Ostatnio edytowany przez Robson88 (2012-10-20 10:50:17)
Czyli jak dobrze liczę to będzie nas ośmiu.
~Tutla; ~Zgrzyt; ~Barti; ~Robson88; ~Takto; ~Vegeta391; Ja i znajomy ~Takto.
Pominęłam kogoś?
Takie pytanie, czy w tym Smoku dobrze karmią? Jadł już ktoś tam? Bo nie wiem, czy se coś wcześniej zjeść czy nie.
Cześć ludki spotkałem ostatnio Bartiego w Auchanie w G-ce powspominaliśmy trochę o was i pomyśleliśmy że wypadało by się spotkać. Ja ostatnio tak zaje.....ny byłem że troszkę nie zaglądałem na zloty. Ze zgrzytem mam także kontakt i był kiedyś chętny ale wyprzedzenie musi dostać wczesne
I tak wogle ostatni zlocik się odbył? kto był na mim i gdzie się spiknęliście?
Tak na przyszłość polecam Poziom3 w katowicach na ul. warszawskiej obok Akademii Ekonomicznej. do 21 piwo kosztuje 3zł (tzn 5 piw za 16zł )
Odbył się, odbył. Było nas sześcioro: Spamerka z koleżanką, vegeta391, Robson88 i ja ze znajomym. Pierw byliśmy na głównej (Mariacka bodajże), a potem u "Boba" przy Chopina
Tak. Był plan, żeby iść do Li Lónga, ale główni pomysłodawcy się nie zjawili, więc zrezygnowaliśmy.
Tak, jak wspomniał Takto, najpierw siedzieliśmy se w "ogrodach" na Mariackiej, a jak zaczęło piździć, to przenieśliśmy się do Boba, po drodze wstępując do "Maka". End of story.
Zdaje się, że Zgrzytu coś planował w tym temacie.
Jestem za!! Z tym, że dam rade dopiero w kwietniu:)
Okej, Zgrzytu mnie nawiedził, to co? Kołujemy zjazd?
Kołujemy, tylko trzeba jakąś konkretną datę ustalić.
co powiecie na sobotę 27? koniec kwietnia spokojnie na studiach bo to jest połowa semestru, tydzień przed długim weekendem w maju.
No i Katowice bym polecił.
No fakt pomysłodawcą Li long byłem ja no ale ostatnio uczelnia mnie rozwala. Tyle mam nauki że masakra.
Ale koniec kwietnia jestem chętny (weekend majowy odpada bo idę na ślub więc mi nie pasuje)