Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Opisze dokładniej jeśli sam nie potrafisz znaleść własngo posta.
Autor posta: Freeman
Data posta: 2006-02-21, 17:18
Temat: GitS Innocence w kinach!
[cytuj]"Drugi film kinowy, Innocence, jak sam widzisz, też wkrótce będzie na dvd"[/quote]
To było ponad 2 lata temu.
W zeszłym tygodniu wreszie dorwałem Magazyn Kino Domowe i w środku zobaczyłem że GITS 2 jest umieszczony w jednym rzędzie z wydanymi anime. Poczekamy następny rok, czy dwa lata i zobaczymy (znów).
Nie zaglądasz? Nawet z ciekawości? Nie wierze. Z resztą powinieneś jako jeden z Bogów tej strony.
Endru, o NGE zapomnij, serie GITS wystarczo marnie się sprzedało.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2008-06-15 16:54:08)
Opisze dokładniej jeśli sam nie potrafisz znaleść własngo posta.
Autor posta: Freeman
Data posta: 2006-02-21, 17:18
Temat: GitS Innocence w kinach!
[cytuj]"Drugi film kinowy, Innocence, jak sam widzisz, też wkrótce będzie na dvd"
To było ponad 2 lata temu.
W zeszłym tygodniu wreszie dorwałem Magazyn Kino Domowe i w środku zobaczyłem że GITS 2 jest umieszczony w jednym rzędzie z wydanymi anime. Poczekamy następny rok, czy dwa lata i zobaczymy (znów).
Nie zaglądasz? Nawet z ciekawości? Nie wierze. Z resztą powinieneś jako jeden z Bogów tej strony.
Endru, o NGE zapomnij, serie GITS wystarczo marnie się sprzedało.
Przepraszam, ale czy ty masz coś do mnie osobiście? I do IDG? Bo nie wiem, o co ci chodzi. Napisz wprost, jeśli masz jakiś problem, bo ja nie będę po kilka razy udzielał tej samej odpowiedzi. Powiedziałem już wszystko. Tak, pisałem dwa lata temu, że Innocence może być w kinach, ale sytuacja się zmieniła i nie było. Nie było też nigdy ustalonej daty premiery. I o tym też pisałem przez te dwa lata, i pisałem też w międzyczasie o innych anime, gdy miały się ukazać i się ukazywały. I napiszę o następnych, gdy będę mógł o nich napisać. Powiedziałem, że nie śledziłem wpisów w temacie "Zlicencjonowane anime" i oznacza to tyle, że ich nie śledziłem. I daruj sobie z łaski swojej te gadki o jakichś bogach, albo chociaż pisz poprawnie, z małej litery.
Osobiście nic, ani do IDG, ani ciebie. Jednak w kwestii Gits2, teraz traktuje twoje gadanie jak gatke-szmatke z której nic nie wynika i nic nie wyniknie (nie wierze ci i tyle). Ale jeśli pokażesz mi wydaną w Polsce płytkę GITS 2 (chociaż bardziej liczę na mniej prawdopodobnego Virus'a) to możesz liczyć nawet na oficjalne przeprosiny z mojej strony, jeśli poczułeś się urażony.
Równie dobrze możemy na tym skończyć, jeśli bardziej ci odpowiada. Nie mam ani czasu ani ochoty tego ciągnąć.
Krótka piłka: to nie ciągnij.
A tak dla zainteresowanych tematem, tego Perfect Blue na aukcji kupiłem ja
Szukałem ale nigdzie nie było, a jak w IDG zamówiłem to przysłali mi Kai Doh Maru
Fakt, że to też i tak chciałem kupić, wiec już sobie zostawiłem, a PB dorwałem tutaj
Wsio ok, polecam tego alegrowicza, ROTFL
Ostatnio edytowany przez Suchy (2008-06-15 20:14:18)
Osobiście nic, ani do IDG, ani ciebie. Jednak w kwestii Gits2, teraz traktuje twoje gadanie jak gatke-szmatke z której nic nie wynika i nic nie wyniknie (nie wierze ci i tyle).
Czyli gdybym teraz napisał, że Innocence jednak się nie ukaże, to byś mi nie uwierzył, czyli obstawałbyś przy tym, że się ukaże?
Tak czy owak - to nie mój problem. Nigdy nie podałem dokładnej daty wydania Innocence. Fakt, że miał być dość szybko, ale w wyniku różnych okoliczności się nie udało. Nie pisałem co miesiąc, że będzie w przyszłym miesiącu. Jak będzie miał wyjść, to powiem, jak zwykle. Na pewnym abstrakcyjnym poziomie rozumiem twoje pretensje, ale ich ukierunkowanie na moją osobę jest niedorzeczne, bo ja nie ustalam planu wydawniczego i nie mogę powiedzieć, że coś tam wyjdzie kiedyś tam, póki nie dostanę takiej wiadomości z góry. Powiem więcej - w tej chwili wiem dokładnie, kiedy Innocence się ukaże (oczywiście o ile nic nie stanie na przeszkodzie), ale co ci będę mówił, jak i tak nie uwierzysz. Kiedy będę mógł i sytuacja będzie pewna na 100%, to napiszę i tyle.
Ale jeśli pokażesz mi wydaną w Polsce płytkę GITS 2 (chociaż bardziej liczę na mniej prawdopodobnego Virus'a) to możesz liczyć nawet na oficjalne przeprosiny z mojej strony, jeśli poczułeś się urażony.
Nie ma potrzeby, jeśli o mnie chodzi. Ale szukasz sobie tylko sztucznych problemów.
Równie dobrze możemy na tym skończyć, jeśli bardziej ci odpowiada. Nie mam ani czasu ani ochoty tego ciągnąć.
Mi odpowiadało już ze trzy twoje posty o tym samym i trzy takie same moje odpowiedzi temu, bez urazy, także nie widzę problemu.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-06-15 21:53:49)
Strony Poprzednia 1 2 3 4