#1 2007-12-06 20:53:55

Tochers
Użytkownik

Anime raw

Temat poprzednio został skasowany przez spam jaki tu był, więc teraz proszę o porządek. Jednak po reklamie tutaj zyskałem użytkowników (chyba 2 xD, więc zakładam ponownie może jeszcze kogoś zachęcę.

Zapraszam na nowe forum o anime. Głównymi założeniami tego forum są wysoka jakość wersji oraz prosty dostęp do japońskich produkcji animowanych. Mam nadzieję, że forum się rozwinie, proszę o pomoc w tym przedsięwzięciu. Jestem otwarty na propozycje.

Jak na razie form rozwija się w żółwim tempie. Potrzebuję osób chętnych do pomocy. Na początek potrzebuję reklamy. Jeżeli ktoś zna jakieś miejsca, gdzie można je rozreklamować, to bardzo proszę o kontakt. Potrzebuję:
- ludzi od wstawiania linków (mam dużo stron, tylko tytuły czekają na wstawienie na forum)
- moderatorów
- redaktorów (od zakładania sensownych tematów)
- uploaderów (chociaż na razie na to jest najmniejsze zapotrzebowanie, ale mimo wszystko wink.gif). Bardzo proszę o pomoc w rozwoju mojego forum. W razie jakichś propozycji proszę pisać na GG.

Adres: http://animeraw.my-goo.com/

pozdrawiam
Tochers

Ostatnio edytowany przez Tochers (2007-12-07 18:21:23)

#2 2007-12-06 21:22:09

sajdak
Użytkownik

Odp: Anime raw

Stary jak lubisz takie akcje to załóż kombinezon PEPSI, idź do Coca Coli i zapytaj czy nie przeznaczyli by za darmo 10% powierzchni swoich reklam na reklamę PEPSI. Jak Ci się uda masz u mnie piwo XD

Ostatnio edytowany przez sajdak (2007-12-06 21:39:32)

#3 2007-12-07 12:11:28

tymek88
Użytkownik

sajdak napisał:

Stary jak lubisz takie akcje to załóż kombinezon PEPSI, idź do Coca Coli i zapytaj czy nie przeznaczyli by za darmo 10% powierzchni swoich reklam na reklamę PEPSI. Jak Ci się uda masz u mnie piwo XD

omg xDD

@~Tochers

posdałeś 2x Uploaderow jezor

Co do samego forum.. przedewszystkim zmieniłbym thema oraz logo.

#4 2007-12-07 18:26:13

Tochers
Użytkownik

No jeżeli się nie podoba, to postaram się zmienić, żeby było mniejsze. Ale jeżeli chodzi o theme jaki kolorek byłby najlepszy, bo od tego będzie uzależnione logo.
PS: co do uploaderów pomyłkę już poprawiłem.

Stopka forum

© Animesub.info 2024