Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Właśnie pojawił się pierwszy trailer do nowego filmu braci Wachowskich (czy też ponoć brata Wachowskiego i siostry Wachowskiej już teraz), czyli ekranizacji stareńkiego anime "Speed Racer". Anime nie znam zupełnie (to znaczy znam, ale nie oglądałem), ale twórcy filmu to dla mnie solidna firma i czekam z niecierpliwością. Sądząc po zwiastunie uczta dla oczu będzie zapewniona (wystarczy samo to ujęcie, jak prują po szczytach wydm na jakiejś pustyni), a znając poprzednie scenariusze Wachowskich jestem spokojny, że nie będzie to kolejna część "Spy Kids". Choć z drugiej strony to ich pierwsze podejście do kina familijnego, więc 100% pewności mieć nie można.
Trailer oczywiście w HD.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-12-07 13:48:19)
A teraz full trailer, w międzyczasie było kilka innych. Osobiście już się nie mogę doczekać seansu w IMaxie, to będzie, hmm, jazda
http://www.filmweb.pl/%22Speed+Racer%22 … s,id=42357
Padłem. W dodatku głos Racera X... no tragedia.
Wiem ze Speed Racer leciał w 1990 którymś w polskiej TV. Jedyne co kojarzę to różne bajery jakie miały auta i wyścig na jakieś arenie. jednak było to troszkę naiwna baja. dubbing nie jest zły, dzieciom się spodoba. Jak by nie patrzeć masakrycznie dziecinny film.
Wiem ze Speed Racer leciał w 1990 którymś w polskiej TV. Jedyne co kojarzę to różne bajery jakie miały auta i wyścig na jakieś arenie. jednak było to troszkę naiwna baja. dubbing nie jest zły, dzieciom się spodoba. Jak by nie patrzeć masakrycznie dziecinny film.
Niech sobie będzie dziecinny, ale widowisko w Imaxie zapowiada się pierwsza klasa. Niestety z dubbingiem już trochę mniej. Mam nadzieję, że kilka kopii w kinach 2d chociaż się pojawi z napisami.
Zgrzyt napisał:Wiem ze Speed Racer leciał w 1990 którymś w polskiej TV. Jedyne co kojarzę to różne bajery jakie miały auta i wyścig na jakieś arenie. jednak było to troszkę naiwna baja. dubbing nie jest zły, dzieciom się spodoba. Jak by nie patrzeć masakrycznie dziecinny film.
Niech sobie będzie dziecinny, ale widowisko w Imaxie zapowiada się pierwsza klasa. Niestety z dubbingiem już trochę mniej. Mam nadzieję, że kilka kopii w kinach 2d chociaż się pojawi z napisami.
Jest jedna zaleta tego dubbingu. Jak byłam na Beowulfie z napisami w kinie 3D to myślałam, że się popłaczę[mruga]
Partie staroangielskie były ciężkie do zrozumienia, a napisy... nieczytelne
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Freeman napisał:Zgrzyt napisał:Wiem ze Speed Racer leciał w 1990 którymś w polskiej TV. Jedyne co kojarzę to różne bajery jakie miały auta i wyścig na jakieś arenie. jednak było to troszkę naiwna baja. dubbing nie jest zły, dzieciom się spodoba. Jak by nie patrzeć masakrycznie dziecinny film.
Jest jedna zaleta tego dubbingu. Jak byłam na Beowulfie z napisami w kinie 3D to myślałam, że się popłaczę[mruga]
Partie staroangielskie były ciężkie do zrozumienia, a napisy... nieczytelne
Chyba miałaś nieprzyjemność usiąść gdzieś bardzo z boku albo okulary zapaćkane
Shinma86 napisał:Freeman napisał:Niech sobie będzie dziecinny, ale widowisko w Imaxie zapowiada się pierwsza klasa. Niestety z dubbingiem już trochę mniej. Mam nadzieję, że kilka kopii w kinach 2d chociaż się pojawi z napisami.
Partie staroangielskie były ciężkie do zrozumienia, a napisy... nieczytelneChyba miałaś nieprzyjemność usiąść gdzieś bardzo z boku albo okulary zapaćkane
Siedziałam z boku, fakt.:P
Tak czy siak, na SR pójdę do zwykłego kina i mam nadzieję, że się nie natknę jednak na dubbing:)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Strony 1