Nie jesteś zalogowany.
Witam
Mam anime Elfen Lied, do którego nie mogę znaleźć napisów. NapiProjekt ściąga tylko napisy do pierwszego epizodu. Na animesub to samo, tylko do pierwszego odcinka. Pasujące napisy zamieścił Kreton (ID 6725)
Jeśli chciałbym oglądać z napisami z animesub, to musiał bym co 5 min przesuwać tekst.
Co mam zrobić?
Wszystkie dane:
http://img169.imageshack.us/my.php?image=abxd0.jpg
Zrobiłem screena
Ostatnio edytowany przez imagequest88 (2007-12-26 14:48:24)
zmienic wspolczynik fps napisów w programie sub-edit player
A ta paczka napisów Virusa (1-10) z synchro do [AHQ]?
A ta paczka napisów Virusa (1-10) z synchro do [AHQ]?
Niestety jest to samo.. Musiałbym co chwile przesuwać napisy... One by pasowały.
Widocznie mam nieocenzurowaną wersje.. Dlatego muszę co chwile przesuwać napisy
Co mam z tym zrobić?
zmienic wspolczynik fps napisów w programie sub-edit player
Co mi to dokładnie da? Jeśli chodzi o przesuwanie napisów to mam od tego bestplayera
Możesz mi to dokładniej opisać?
Załóżmy, że mam już dobre napisy do ocenzurowanej wersji. Co mam z nimi zrobić, aby pasowały do mojej nieocenzurowanej? (chyba nieocenzurowanej)
Ostatnio edytowany przez imagequest88 (2007-12-26 15:04:26)
Co mam z tym zrobić?
Przeczytać FAQ. Temat do zamknięcia.
"Skazany na zajebistość"
Jak zmienić fps masz w FAQu!
Poza tym po co zakładać temat do czegoś takiego?! Jeśli synchro nie pasuje, to same se je zrób!;)
Ręcznie zrobić sobie timing i do tłumaczyć brakujące dialogi, jeżeli takie są. Skoro nie możesz zrobić tego na raz, to nie masz innego wyjścia. Mając wszystkie, zrób paczkę, podaj autora/autorów napisów przy wrzucacaniu na ANSI, w ten sposób Twoja robota przysłuży się też innym.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Okej, zrozumiałem aluzje.. Już czytam FAQ
Jeśli nadal będę mieć jakieś pytania, to zamieszę je w tym temacie
Pamiętaj, że by umieścić resynchro musisz mieć zgodę autora (na włąsne potrzeby oczywiście możesz sobie zmienić).
Wszystko to było w FAQ i regulaminie. Zamykam.