Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ja osobiście mogę tłumaczyć to anime ale pod 2 warunkami:
1)Znajdziecie mi to anime
2)Najlepiej żeby było na RSie
Ewentualnie ktoś może mi zaproponować wysłanie płytek.
Jeśli to złe miejsce na ten wątek, to proszę o przeniesienie go w właściwe miejsce.
UWAGA UWAGA. W przyszłym tygodniu ukażą się napisy do 1 kinówki Detective Conan "The Timed Skyscraper". W ciągu ferii (2 tygodnie) postaram się przetłumaczyć przynajmniej 4 kinówki)
Doskonale chętnie zobaczę wreszcie któryś z tych filmów , a czy są widoki na rozpoczęcie prac nad serialem ?
Chodzi o download przez stronę Rapidshare
http://g2anime.net/ pierwsze 200ep
B.Dobrze
Do końca ferii w lubelskim województwie. Tak BTW to mogę podrzucić linki na RS jeśli ktoś chce tłumaczyć!
Od ferii minął już spory kawał czasu a tu tłumaczenia w ogóle nie widać (ani jednego)
Przez pół roku odwadniałem się bo mi ślinka ciekła na to tłumaczenie ale znając życie to pewnie nawet jedna linijka nie została przetłumaczona.
Ja osobiście mogę tłumaczyć to anime ale pod 2 warunkami:
1)Znajdziecie mi to anime
2)Najlepiej żeby było na RSie
Ewentualnie ktoś może mi zaproponować wysłanie płytek.
Przyznaj się Marcin G że po prostu walnąłeś takiego wkręta, że będziesz tłumaczył Detective Conan po to by inni dali ci linki do tego anime.
A co w tym anime jest takiego rewelacyjnego? Ale tak serio. Może ja bym sobie potłumaczył. Piszę potłumaczył, bo liczba odcinków ponad 500 to jest zadanie a-wykonalne do tłumaczenia xD Ale zawsze można by chociaż trochę coś poskrobać. Ma ktoś namiar na kilka pierwszych epków? Ewentualnie chociaż jeden, np. uploadnąć gdzieś. Jakby mi się spodobało, to bym sobie potłumaczył. Nie potrzebuję całości, bo i tak nie miałbym gdzie tego upchnąć xD
EDIT. Albo lepiej nie... bo jeszcze komuś się narażę xD Tym, że nie tłumaczę tego, co mam rozpoczęte.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-08-08 16:46:12)
Jezeli ktos chce wszystkie epki, filmy, OAV itp a przynajmniej te co zostały przetłumaczone na j. angielski to niech wejdzie na: #DCTP@irc.rizon.net i na głownym kanale wpisze !ddl. Wyskoczy nowe okieno z linkiem do strony, nickiem oraz hasłem. Pozdro
Strony 1