Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich wychodze z nowa inicjatywa..
Otoz ja anime wybieram po openingach, badz fabule i tak sobie pomyslalem ze mozemy zrobic cos w stylu mojego topicu Najlepszy amv jaki widzieliscie
tylko ze teraz przy dodawaniu zeby kazdy podal dlaczego go tutaj umieszcza...
kazdy wie ze znalezc cos na youtube i wrzucic to nie problem, ale jeszcze powiedziec co cie urzeklo w tym openingu, czynm cie zachwycil, co ci przypomina, to jest to.
I tego wlsnie oczekuje od was...
Seweryn lub Suchy mozesz usuwac posty ktore nie beda spelniac powyzszych kryteriow?
------------------------------------------------------------------------------------------
Jako 1 opening zapodam, bodajze najbardziej rozpoznawalny opening na swiecie (nie liczyc pokemonow i innego dziadostwa), profesjonalne wykonanie, wspaniala kompozycja i dopasowanie do muzyki, ktora takze jest niesamowita, tym co jeszcze nie wiodzieli goraco polecam.
Opening pochodzi z anime Neon Genesis Evangelion
Opening
------------------------------------------------------------------------------------------
Jako 2 opening zapodam cos z mojego dzicinstwa. Tajemnicze zlote miasta, to jest cos, znakomity klimat anime odzwierciedlony w openingu(openig wersja angielska jest sporo lepsza od wersji org) i z racji ze u nas na polonii1 leciala ang wersja to takiej wersji opening zapodam, sadze ze niektorzy jak to przesluchaja to az lezka stanie w oku
Opening pochodzi z anime Tajemnicze Złote Miasta
Napracowałeś się przy poście trochę, ale naprawdę to trochę taki... spam. Każdy poda jakiś opening z linkiem z youtube i napisze, że podobała mu się muzyka i/albo animacja i/albo ich połączenie ze sobą (bo co innego może urzec w openingu?). Przykro mi, ale nie mam innego wyjścia.
Strony 1