Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Stworzyłem ten wątek aby każdy kto chce mógł się podzielić z innymi swoja 10 ulubionych anim. Dzięki temu też łatwo będzie można się dowiedzieć o tytule, o którym wcześniej mogło się nie słyszeć, a który jest świetny i wart obejrzenia.
Jak powszechnie wiadomo każdy ma swój gust, więc w miarę możliwości prosiłbym o powstrzymywanie sie od komentowania obcej listy w stylu "aaa, to anime jest badziewne, jak możesz to wogóle dodawać do top 10"[bzdura].
Wiadomo wszyscy cały czas oglądaja anime wiec swoje top można zmieniać w miarę jak jakieś wyprze któreś z 10.
Jeżeli ktoś chce, może napisać dlaczego dane anime znalazlo się w jego topie [mile widziane], ale nie jest to niezbędne.
Życzę miłego układania Top 10 moje zajęło mi troche czasu, powodzenia[madrala]
W mojej liscie kolejność nie ma znaczenia. [nie mogłem sie zdecydować które są najlepsze:P]
Berserk
Naruto
Elfen Lied
Death Note
Samurai Champloo
Bleach
Full Metal Panic
Basilisk: Kouga Ninpou Chou
Cowboy Bebop
Code Geass: Lelouch of the Rebellion
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Moja lista 10 ulubionych anime:Gintama,Bleach,Naruto,School Rumble,Elfen Lied,Full Metal Alchemist,Ghost Hunt,Death Note,Sumomo momomomo,Fate Stay Night.
był już podobny temat więc nie widzę sensu na następny taki
Tu
my favorite
Ostatnio edytowany przez Citizen (2008-01-03 23:04:23)
Death Note
Green Green
Bleach
Dragon Ball (Z)
Samurai Champloo
Elfen Lied
Beck
Ergo Proxy
One Piece
School Rumble
Fullmetal Alchemist
To jest top 11 ; p no ale żadnego tytułu nie chciałem odrzucić, mam nadzieję, że autor tematu mi wybaczy =] Wszystkie tytuły polecam każdemu, niezależnie od gustu ^^
Nie. Było i już nie ma, a jest temat analogiczny, wskazany przez Citizena.
Moja lista ulubionych anime:
GURREN LAGANN
GURREN LAGANN
GURREN LAGANN
GURREN LAGANN
GURREN LAGANN
GURREN LAGANN
GURREN LAGANN
GURREN LAGANN
GURREN LAGANN
TENJOU TENGE! IKKI TOUSEN! CHOUGINGA GURREN LAGANN!!!
NINGEN NO CHIKARA, MISETE YARUZE!!!!
Strony 1